jhxp

Multi Theft Auto: San Andreas 1.3 released!

Recommended Posts

Personally, I hate to update the server every month, Im not the hoster of my server but anyway good to know that 1.4 will release in a long time. Glad to know too that 1.3 was released :).

Share this post


Link to post
Personally, I hate to update the server every month, Im not the hoster of my server but anyway good to know that 1.4 will release in a long time. Glad to know too that 1.3 was released :).

You will still have to update for fixes.

Share this post


Link to post
If I add protected="true" to client-side files they will not loaded.

Server: Linux MTA:SA Server v1.3-release-3734

I'm having the same problem. My scripts also won't load.

Note: i tested it with precompiled scripts.

Share this post


Link to post
[*] added pixel manipulation functionality

I'm sorry if I sound dumb, but how to do this? With shaders?

With other DX functions. You can for example get a screensource, convert the screensource to "pixels" and then modify them with the new functions.

Share this post


Link to post

This is nice, but I feel sorry for server owners and active players, who have to update MTA all the time :D

Maybe the period between two releases should be longer?

Share this post


Link to post

Congrats to the guys behind this project as always.

Since November a lot has happened from these new releases to winning the mod of the year award. Keep rolling!

Share this post


Link to post

Don't ask me why, but I read

Keep trolling!

Share this post


Link to post
If I add protected="true" to client-side files they will not loaded.

Server: Linux MTA:SA Server v1.3-release-3734

Same for me, client files wont load when using the protected="true" setting :/

Share this post


Link to post

On: Good job MTA TEAM

Off:

Audifire, AeroXbird and MIKI785:

<script src="yournamefiles.lua" type="client" protected="true"/> 

Share this post


Link to post
On: Good job MTA TEAM

Off:

Audifire, AeroXbird and MIKI785:

<script src="yournamefiles.lua" type="client" protected="true"/> 

That is how my meta looks like, still does not work, its either beccause i run Linux or because its a bug that i would love to see fixed :)

EDIT: I've made a bug report for this: http://bugs.mtasa.com/view.php?id=6831

Share this post


Link to post

I hope this is just bad joke.

There is still most servers with race gamemodes, are you testing your new version on it? Did you try to have some DM server with this f*cking version? I am near my hoster, on all server i have ping 10-20, but when starts DM map i have about 800. The others have sometimes around 30K at map start. 1st map = 10 timed outs, 2nd map = 5 another timed outs, WTF?!

Next time test your versions on gamemodes (maps) which are really playing, not any dead shi*s!

Share this post


Link to post

there was a rc version before the release for testing, if you didn't helped it, then don't cry.

Share this post


Link to post
I hope this is just bad joke.

There is still most servers with race gamemodes, are you testing your new version on it? Did you try to have some DM server with this f*cking version? I am near my hoster, on all server i have ping 10-20, but when starts DM map i have about 800. The others have sometimes around 30K at map start. 1st map = 10 timed outs, 2nd map = 5 another timed outs, WTF?!

Next time test your versions on gamemodes (maps) which are really playing, not any dead shi*s!

they are doing the best they can , cant you show some respect ?

Share this post


Link to post
I hope this is just bad joke.

There is still most servers with race gamemodes, are you testing your new version on it? Did you try to have some DM server with this f*cking version? I am near my hoster, on all server i have ping 10-20, but when starts DM map i have about 800. The others have sometimes around 30K at map start. 1st map = 10 timed outs, 2nd map = 5 another timed outs, WTF?!

Next time test your versions on gamemodes (maps) which are really playing, not any dead shi*s!

they are doing the best they can , cant you show some respect ?

Agreed with Al3grab.

Share this post


Link to post
I hope this is just bad joke.

There is still most servers with race gamemodes, are you testing your new version on it? Did you try to have some DM server with this f*cking version? I am near my hoster, on all server i have ping 10-20, but when starts DM map i have about 800. The others have sometimes around 30K at map start. 1st map = 10 timed outs, 2nd map = 5 another timed outs, WTF?!

Next time test your versions on gamemodes (maps) which are really playing, not any dead shi*s!

they are doing the best they can , cant you show some respect ?

Agreed with Al3grab.

I agree too but look guys unfortunately there will be always haters ! Just ignore them, and I hope MTA Team do it to!

Just ignore and keep trying ur best always, dont give up.

I didnt tested 1.3 yet but, if its worse its understandable, just keep working :)

And good job you guys dont stop , thats good enough for me !

Share this post


Link to post

Nice work

Share this post


Link to post

I agree too but look guys unfortunately there will be always haters ! Just ignore them, and I hope MTA Team do it to!

Just ignore and keep trying ur best always, dont give up.

I didnt tested 1.3 yet but, if its worse its understandable, just keep working :)

And good job you guys dont stop , thats good enough for me !

But the MTA team could check twice before releasing, MTA 1.3 is worst than 1.2.. timeouts, crashes..

Also, I did help, never got a reply..

http://bugs.mtasa.com/view.php?id=6796

http://bugs.mtasa.com/view.php?id=6732

Share this post


Link to post

I agree too but look guys unfortunately there will be always haters ! Just ignore them, and I hope MTA Team do it to!

Just ignore and keep trying ur best always, dont give up.

I didnt tested 1.3 yet but, if its worse its understandable, just keep working :)

And good job you guys dont stop , thats good enough for me !

But the MTA team could check twice before releasing, MTA 1.3 is worst than 1.2.. timeouts, crashes..

Also, I did help, never got a reply..

http://bugs.mtasa.com/view.php?id=6796

http://bugs.mtasa.com/view.php?id=6732

if things are worst than 1.2, just wait, they will fix it, they always fix everything sooner or later. and if its that bad just keep with 1.2 till the fix ;)

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.