enzoDs

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About enzoDs

  • Rank
    Square
  • Birthday 19/12/1991

Details

  • Gang
    #Caliper
  • Location
    Mar Del Plata

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Oh, tanks for the helps!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ have a nice day!
  2. Hello, I would need your help again, I need to know how I can rotate a dxDrawMaterialLine3D in x,y,z Sorry for the google translator and thank you for the attention
  3. enzoDs

    Camera + Cursor

    I can't explain it well, what I want to do is to move the camera and the player while the cursor is active
  4. enzoDs

    Camera + Cursor

    Hello, I would like to know how I can make the player move and move the camera with the cursor visible in the center of the camera (As in the mapeditor). Thanks for view
  5. enzoDs

    Help with SQL

    Hi, I need to run a SQL Query from the client side and I can't do it. I don't know what else to explain, basically I need the client to execute what is in the spoiler and return the value on the client side (Google translate) local players = executeSQLQuery("SELECT id, name FROM players WHERE money > ?", tonumber(amount))
  6. Excuse me, I still can't make that function of getting on the client side, could you help me more please? I would greatly appreciate it
  7. I have a problem making a client-side function return a server-side value to me, try this and triggers, but of course, the time it takes to get the trigger does the return returns nill (Sorry for the bad english)
  8. Excuse me, could you tell me if you know how I can make textures of this kind? http://imgur.com/gallery/dOCjXoL
  9. thank you very much brothers, the information helped me a lot
  10. ยฟserรญa posible hacerlo en zmodeler o es exclusivo de 3ds max?
  11. It is an object of the map, tomorrow I will test with your recommendations and tell you if it worked, thanks for the help ๐Ÿ‘๐Ÿค™
  12. Hi, sorry for the google translator. I have a problem texturing a model from 0 in zmodeler, what happens is that in zmodeler the model is seen correctly, but when putting it on my local server it looks too dark ๏ฟผ