Jump to content

Mactavish

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mactavish

  • Rank
    Square

Details

  • Gang
    the good gang
  1. It won't let me patch it.... I have a Steam Version, but I have the crack to play MTSA from EDIT: Do not post links to cracks!
  2. Hmm... You were right, speed-o-meters is the problem. When I turned it off, it was smooth for me. But, how come my brother doesn't lag even if speed-o-meter is on for him?
  3. Ya, I just heard about that. But how come my brothers gameplay is smoother? That's the problem.
  4. I did, it helped me a little. Btw, my highest FPS in MTASA is about 30.............. Ridiculous.
  5. Nope... All servers. And like I said, my brother has a weaker CPU then mine and his gameplay is smoother.... I get better FPS in other games that needs more stuff then San Andreas. Like I can play Call of Duty: Modern Warfare 2 lowest settings and play perfectly fine. If I have lowest settings in San Andreas MP, gameplay isn't smooth enough for me.
  6. Gameplay is smooth on everything in single player, but not in multiplayer even when I'm in a server with no one in it.
  7. Oh, I just notice, gameplay isn't also smooth when I'm in a car... It's not smooth when I'm in a moving object. But when I get off a moving object, its smooth.
  8. I get the same gameplay even on lowest.
  9. Highest resolotuion (1280x1024x32). Highest Draw Distance Highest Brightness Low FX Quality Highest Map Rendering Like I said, gameplay is perfectly smooth when I'm not riding any kind of aircraft.
  10. Let me try plugging it on the back. And I'll try to download that one. Yes, I did install the Ethernet driver. EDIT: New problem... When I ran the Setup for the Intel Chipset, it said "This computer does not meet the minimum requirements for installing the software Setup will exit" EDIT2: For the sound, this is weird... When I plug my microphone on the back of my computer it won't work, but the sound works. If I plug it in the front, microphone works, BUT sound don't work... LOL
  11. Alright. Well the onboard Realtek HD Audio is messed up (like if I plug my headset, 1 side of it is only working)... So I use a USB sound car instead. My computer is pretty old. 6 years old... When I downloaed the Intel chipset my Norton said it was a virus.
  12. Didn't let me install the "Chipset driver" and I already had the Ethernet one. ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 12/11/2010, 08:46:51 Machine name: MENDOZA Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.100427-1636) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: GATEWAY System Model: T5212 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.66GHz (2 CPUs)
  13. Ya, eMachines T5212. And what are the drivers for? I have my GFX on latest... And I do not know the others... And why is the other link take me to ATi, I have NVIDIA.
  14. ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 12/10/2010, 22:36:48 Machine name: MENDOZA Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.100427-1636) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: GATEWAY System Model: T5212 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.66GHz (2 CPUs) Memory: 1022MB RAM Page File: 919MB used, 1344MB availab
  15. Hi, I've been noticing that when I use any plane in San Andreas, the gameplay isn't smooth... If I get out of the plane, the gameplay is perfectly smooth. This doesn't happen to my brother's gameplay, his is smoother then mine, but my computer is better then his.... I don't get this, please help. MY SPECS: 1GB RAM 2.66 GHz Dual-Core NvIDIA 9600 GT MY BROTHERS SPEC: 958MB RAM 2.0 GHz Dual-Core NVIDIA 6500 LS? I think
×
×
  • Create New...