stefutz101

Server crash and shutdown without errors/warnings in debugscript

Recommended Posts

stefutz101    0

Hello.

I have a MTA DayZ server and after a while server shut down automatically and then restart. 

[2017-06-07 02:00:04] JOIN: MessyWharf6 joined the game (IP: 79.169.163.151)
[2017-06-07 02:01:37] QUIT: MessyWharf6 left the game [Quit]
[2017-06-07 02:03:37] [Backup]: Players saved [0]
[2017-06-07 02:18:37] [Backup]: Players saved [0]
[2017-06-07 02:33:37] [Backup]: Players saved [0]
[2017-06-07 02:48:37] [Backup]: Players saved [0]
==================================================================
= Multi Theft Auto: San Andreas v1.5
==================================================================
= Server name      : [RedFear]Top-DayZ International/Romanian
= Server IP address: 212.83.165.15
= Server port      : 22003
= 
= Log file         : ..service1075/mods/deathmatch/logs/server.log
= Maximum players  : 50
= HTTP port        : 22010
= Voice Chat       : Disabled
= Bandwidth saving : Medium
==================================================================
[2017-06-07 03:00:11] Resources: 120 loaded, 0 failed
[2017-06-07 03:00:11] MODULE: Loaded "MySQL 5.0 database module" (0.50) by "Alberto Alonso <rydencillo@gmail.com>"
[2017-06-07 03:00:11] MODULE: Loaded "Curl module" (1.01) by "Alexander de Jong (AKA mrdejong)"
[2017-06-07 03:00:11] MODULE: Loaded "IRC Echo" (2.10) by "VRocker"
[2017-06-07 03:00:11] MODULE: Loaded "Sockets Module" (1.30) by "Gamesnert, MCvarial & x86"
[2017-06-07 03:00:11] MODULE: Loaded "SHA Module" (1.02) by "mabako"
[2017-06-07 03:00:11] Starting resources...
[2017-06-07 03:00:11] Server minclientversion is now 1.5.4-9.11324.0
[2017-06-07 03:00:16] WARNING: File 'weapons/349.txd' in resource 'Skins' is invalid.
[2017-06-07 03:00:19] WARNING: gang_system <min_mta_version> section in the meta.xml is incorrect or missing (expected at least client 1.3.4-0.00000 because of 'gang_client.lua')
[2017-06-07 03:00:19] WARNING: gang_system requires upgrade as <min_mta_version> section in the meta.xml is incorrect or missing (expected at least client 1.3.4-0.00000 because of 'gang_client.lua')
[2017-06-07 03:00:19] Use the 'upgrade' command to perform a basic upgrade of resources.
[2017-06-07 03:00:19] INFO: Gang System: Successfully connected to database
[2017-06-07 03:00:19] Querying MTA master server... success! (Auto detected IP:212.83.165.15)
[2017-06-07 03:00:19] Server started and is ready to accept connections!
[2017-06-07 03:00:19] To stop the server, type 'shutdown' or press Ctrl-C
[2017-06-07 03:00:19] Type 'help' for a list of commands.
==================================================================
= Multi Theft Auto: San Andreas v1.5
==================================================================
= Server name      : [RedFear]Top-DayZ International/Romanian
= Server IP address: 212.83.165.15
= Server port      : 22003
= 
= Log file         : ..service1075/mods/deathmatch/logs/server.log
= Maximum players  : 50
= HTTP port        : 22010
= Voice Chat       : Disabled
= Bandwidth saving : Medium
==================================================================

Server is hosted on linux. Thanks in advance!

Share this post


Link to post
stefutz101    0

Hi.

I downloaded and updated my server with the given version.

####### SERVICE RESTART AT 2017-06-08 11:40 BY CLIENT #######

bash: ./mta-server: Permission denied

Now what i have to do? One more thing: i didn't have a x86 folder. That means my server is a 32 bit server or the guys from host fked up and installed a 32 bit server by default? I'm confused because they said server runs on 64 bits.

BTW: I already used the following command:

chmod +x ./mta-server

Same problem.

Thanks in advance for helping.

Edited by stefutz101
new things to add

Share this post


Link to post
ccw    173

x86 folder is new for recent versions

Please show the output from these Linux commands:

ls -la
ls -la x86/linux-libs
ls -la mods/deathmatch

 

Share this post


Link to post
ccw    173

How did you upload the files?

If it was FTP, which FTP client did you use?

Share this post


Link to post
ccw    173

In FileZilla:
1) Right-click mta-server and select 'File Permissions'
2) Tick all three 'Execute' boxes and press OK

Share this post


Link to post
ccw    173

Show a screenshot of the directory containing mta-server
Make sure all the columns are visible

Share this post


Link to post
ccw    173

mta-server is the wrong size. It is probably due to FileZilla transferring the file incorrectly.

Do this in FileZilla:

1) Edit->Settings->Transfers->File Types
2) Select 'Default transfer type' to be Binary
3) Click Ok
4) Re-upload mta-server
5) Check mta-server is 15,875 bytes on the server

Share this post


Link to post
stefutz101    0

Alright done that.

Server now started. What now ?

Question: i will have to let that setting like that ? i mean that won't affect the rest of the files ?

Edited by stefutz101

Share this post


Link to post
ccw    173
17 minutes ago, stefutz101 said:

Server now started. What now ?

See if the crash happens again. And if so, check mods/deathmatch/dumps

18 minutes ago, stefutz101 said:

Question: i will have to let that setting like that ? i mean that won't affect the rest of the files ?

You can change it back to Auto if you like.

Share this post


Link to post
stefutz101    0
Quote

See if the crash happens again. And if so, check mods/deathmatch/dumps

Alright, thanks a lot.

If it will crash again i will come with a reply.

Thanks again!

Share this post


Link to post
stefutz101    0

Alright, server crashed again.

Quote

See if the crash happens again. And if so, check mods/deathmatch/dumps

Checked and it's empty:

0PZLm2.jpg

Share this post


Link to post
ccw    173

Maybe your server is hitting a memory limit

How much memory are you allocated by your host?

Share this post


Link to post
stefutz101    0

I don't think so... .

I called the guys from host and they told me my server can eat how much memory it need ( talking about HDD memory).

Ram used: 0.4%

CPU used: 11.9%.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.