Recommended Posts

On 10/12/2019 at 17:35, thisdp said:

DGS Supports GUI TO DGS Now and still under testing: https://wiki.multitheftauto.com/wiki/G2D

why i can't add a video ?

p_14909no661.png

Code :


DGS = exports.dgs	
browser = DGS:dgsCreateMediaBrowser(600,600)
img = DGS:dgsCreateImage(400,200,600,600,browser,false)
DGS:dgsMediaLoadMedia(browser,"edge.webm","VIDEO") 
DGS:dgsMediaPlay(browser) 

 

Share this post


Link to post
13 hours ago, !#DesTroyeR_,) said:

why i can't add a video ?

p_14909no661.png

Code :


DGS = exports.dgs	
browser = DGS:dgsCreateMediaBrowser(600,600)
img = DGS:dgsCreateImage(400,200,600,600,browser,false)
DGS:dgsMediaLoadMedia(browser,"edge.webm","VIDEO") 
DGS:dgsMediaPlay(browser) 

 

https://github.com/multitheftauto/mtasa-blue/issues/1091

I am waiting the issue to be solved. And sorry for the bug. :D

Edited by thisdp

Share this post


Link to post
3 hours ago, ^iiEcoo'x_) said:

@thisdp

Are You can make a resource like GUIEditor for your library?

well, I am planning to do this. But unfortunately, I don't have enough free time to do that.

Share this post


Link to post
teamMenu = DGS:dgsCreateWindow ( cx, cy, 500, 500, "Sistema de Equipas", false )
    DGS:dgsWindowSetMovable ( teamMenu, false )
    DGS:dgsWindowSetSizable ( teamMenu, false )
    DGS:dgsSetVisible( teamMenu, false )

    local testList = DGS:dgsCreateGridList ( 0.45, 0.45, 0.15, 0.15, true )

only with this i get this error

https://i.imgur.com/bswwGnW.png

Share this post


Link to post
Posted (edited)

@DaeRoNz Fixed by thisdp try again

Renember use command: updatedgs

Edited by Motar2k

Share this post


Link to post
Posted (edited)
On 12/04/2020 at 21:25, DaeRoNz said:

Now i get this error  ( after update and restart )

https://i.imgur.com/rjT57ae.png

i FIX already but is better update it

thank you. FIxed now. :D use "updatedgs" will get the unstable version when there's no notification about update from DGS update system.

Edited by thisdp
  • Like 1

Share this post


Link to post
	buttonCriar = DGS:dgsCreateButton( 70, 300, 140, 40, "Criar", false,tab2)


    --showPanel()
    --addEventHandler("onDgsMouseDrag",colorPick,updateColorPicker,false)
    --addEventHandler ( "onDgsMouseClickDown", colorPick, updateColorPicker )
    addEventHandler ( "onDgsMouseClickDown", buttonCriar, clickCriar )

 the function clickCriar active them i click in tab2 and in buttonCriar.      it should on active on buttonCriar
Right ?

Share this post


Link to post
10 hours ago, DaeRoNz said:

	buttonCriar = DGS:dgsCreateButton( 70, 300, 140, 40, "Criar", false,tab2)


    --showPanel()
    --addEventHandler("onDgsMouseDrag",colorPick,updateColorPicker,false)
    --addEventHandler ( "onDgsMouseClickDown", colorPick, updateColorPicker )
    addEventHandler ( "onDgsMouseClickDown", buttonCriar, clickCriar )

 the function clickCriar active them i click in tab2 and in buttonCriar.      it should on active on buttonCriar
Right ?

you should use 

addEventHandler ( "onDgsMouseClickDown", buttonCriar, clickCriar, false )
  • Like 1

Share this post


Link to post
Posted (edited)
9 hours ago, thisdp said:

you should use 


addEventHandler ( "onDgsMouseClickDown", buttonCriar, clickCriar, false )

thx i forgot the 4 arg

Edited by DaeRoNz

Share this post


Link to post
Posted (edited)

when I type in edit  if i press t  the bind go for chat . Have any way to fix that ?

the 

dgsSetInputMode("no_binds_when_editing") still bind the chat
Edited by DaeRoNz

Share this post


Link to post
2 hours ago, DaeRoNz said:

when I type in edit  if i press t  the bind go for chat . Have any way to fix that ?

the 


dgsSetInputMode("no_binds_when_editing") still bind the chat

try whether guiSetInputMode("no_binds_when_editing"), doesn't work.

Share this post


Link to post
52 minutes ago, thisdp said:

try whether guiSetInputMode("no_binds_when_editing"), doesn't work.

yes dont work. ..
so you can fix the :

dgsSetInputMode("no_binds_when_editing") ?

Share this post


Link to post
3 minutes ago, DaeRoNz said:

yes dont work. ..
so you can fix the :


dgsSetInputMode("no_binds_when_editing") ?

this means it maybe not DGS' fault, because dgsSetInputMode("no_binds_when_editing") is guiSetInputMode("no_binds_when_editing"). Try to find whether there are other scripts that modify input mode

Share this post


Link to post
3 minutes ago, thisdp said:

this means it maybe not DGS' fault, because dgsSetInputMode("no_binds_when_editing") is guiSetInputMode("no_binds_when_editing"). Try to find whether there are other scripts that modify input mode

I dont know if this help but.
If i open painel Admin behind the bind t dont work. but if i close admin painel  and type t again it work.

Share this post


Link to post
3 minutes ago, DaeRoNz said:

I dont know if this help but.
If i open painel Admin behind the bind t dont work. but if i close admin painel  and type t again it work.

maybe it's admin panel's fault

Share this post


Link to post
On 30/01/2020 at 22:19, Doffy said:

why i can't add a video ?

p_14909no661.png

Code :


DGS = exports.dgs	
browser = DGS:dgsCreateMediaBrowser(600,600)
img = DGS:dgsCreateImage(400,200,600,600,browser,false)
DGS:dgsMediaLoadMedia(browser,"edge.webm","VIDEO") 
DGS:dgsMediaPlay(browser) 

 

with latest MTA, you can play video now

Share this post


Link to post
1 hour ago, thisdp said:

with latest MTA, you can play video now

Nice job

Share this post


Link to post
18 hours ago, thisdp said:

with latest MTA, you can play video now

Same problem

p_1575zlrhu1.png

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.