• Announcements

    • jhxp

      Forums are online again after a maintenance.   18/03/17

      MTA Forums maintenance is completed, although some automatic time-heavy tasks are still in process and will be finished eventually in background. Expect some features such as Forum Search to not display all results until all processes are finished. Please let us know if you spot a forum feature that worked correctly before the maintenance but does not work anymore now. Thanks. --MTA Team
Heibara

MTA:SA BUGGED SOUNDS

6 posts in this topic

Hey, i have a problem annoying me for a week i didn't found any solution!

please help there's a video showing the problem

 

Share this post


Link to post

Does it only happen on 1 server or multiple?

Please  download, extract and run MTADiag and follow the instructions.

Press 'n' when asked.

Post any Pastebin URL MTADiag gives you

Share this post


Link to post
On ١٩‏/٥‏/٢٠١٧ at 03:13, Dutchman101 said:

Does it only happen on 1 server or multiple?

Please  download, extract and run MTADiag and follow the instructions.

Press 'n' when asked.

Post any Pastebin URL MTADiag gives you

Help please :)

Share this post


Link to post
On ١٩‏/٥‏/٢٠١٧ at 03:13, Dutchman101 said:

Does it only happen on 1 server or multiple?

Please  download, extract and run MTADiag and follow the instructions.

Press 'n' when asked.

Post any Pastebin URL MTADiag gives you

PLEASE?!!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.