Ahmed King

استفسار

10 posts in this topic

عامل لوحه دي اكس عاوزها تيجي من اليمين للنص ازاي 

Share this post


Link to post
Just now, Ahmed King said:

عامل لوحه دي اكس عاوزها تيجي من اليمين للنص ازاي 

 

Share this post


Link to post
6 minutes ago, Killer Project said:

 

ممكن تشرحلي اليوسفل فنكشن دا طيب 

يعني انا مصمم لوحه و مبرمجها بزر ازاي اخليها تيجي من اليمين للنص 

Share this post


Link to post
On ١٩‏/٤‏/٢٠١٧ at 10:36, Ahmed King said:

ممكن تشرحلي اليوسفل فنكشن دا طيب 

يعني انا مصمم لوحه و مبرمجها بزر ازاي اخليها تيجي من اليمين للنص 

 

المثال اللي طلبته

 


local screenW, screenH = guiGetScreenSize()

x = -500

function killerProjectTimer ()

x = x+5

if x >= ( (screenW - 500) / 2 ) then

if isTimer (Timer) then
x = ( (screenW - 500) / 2 )
killTimer (Timer)
end

end

end
Timer = setTimer ( killerProjectTimer, 50, 0 )

addEventHandler("onClientRender", root,
    function()
	x = x
        dxDrawRectangle(x, (screenH - 500) / 2, 500, 500, tocolor(0, 0, 0, 150), false)
    end
)

 

Share this post


Link to post
11 minutes ago, Killer Project said:

 

المثال اللي طلبته

 


local screenW, screenH = guiGetScreenSize()

x = -500

function killerProjectTimer ()

x = x+5

if x >= ( (screenW - 500) / 2 ) then

if isTimer (Timer) then
x = ( (screenW - 500) / 2 )
killTimer (Timer)
end

end

end
Timer = setTimer ( killerProjectTimer, 50, 0 )

addEventHandler("onClientRender", root,
    function()
	x = x
        dxDrawRectangle(x, (screenH - 500) / 2, 500, 500, tocolor(0, 0, 0, 150), false)
    end
)

 

يا اخي كدا تظهر فجاه 
انا عاوزها تيجي بشكل من اليمين للنص 
يعني تمشي بلشاشه

Share this post


Link to post
7 hours ago, Ahmed King said:

يا اخي كدا تظهر فجاه 
انا عاوزها تيجي بشكل من اليمين للنص 
يعني تمشي بلشاشه

ايش تجي فجأة ذذ
جربتها قبل ما ارسلها لك
وتجي عمهلها عادي من اليمين للنص

Share this post


Link to post
interpolateBetween

 

Share this post


Link to post

Posted (edited)

local screenW, screenH = guiGetScreenSize()
local master=-500
addEventHandler("onClientRender", root,
    function()
    master=master+10
if master>=( (screenW - 500) / 2 ) then
      master=( (screenW - 500) / 2 )
    end
    dxDrawRectangle(master, (screenH - 500) / 2, 500, 500, tocolor(0, 0, 0, 150), false)
    end
)

بدون اي تايمر ولا لاق ولا شي

Edited by Master_MTA
خطا بالارقام

Share this post


Link to post
Just now, Master_MTA said:

local screenW, screenH = guiGetScreenSize()
local master=-500
addEventHandler("onClientRender", root,
    function()
    master=master+10
if master>=( (screenW - 500) / 2 ) then
      master=( (screenW - 500) / 2 )
    end
    dxDrawRectangle(master, (screenH - 500) / 2, 500, 500, tocolor(0, 0, 0, 150), false)
    end
)

بدون اي تايمر ولا لاق ولا شي


لو كنت ابي اسويها كدة كنت سويتها

بس اللي ما تدريه ان التايمر وقته مظبوط

اما الرندر فـ هو يتحدث كل فترة غير معروفة يعني يتحدث بتايمر عشوائي

واذا كانت شاشة اللاعب كبيرة مثلاً

رح تجي في البداية بحركة ليست سريعة بس بعدها رح تجي سريعة و رح تسرع  كمان وكمان

بس ما يخالف بما انك رح تخلي التصميم بالنص

+ كودي ما فيه لاق .. واسمك منور الـ مثال اللي انا كتبته
:lol::lol:

Share this post


Link to post
5 minutes ago, Killer Project said:


لو كنت ابي اسويها كدة كنت سويتها

بس اللي ما تدريه ان التايمر وقته مظبوط

اما الرندر فـ هو يتحدث كل فترة غير معروفة يعني يتحدث بتايمر عشوائي

واذا كانت شاشة اللاعب كبيرة مثلاً

رح تجي في البداية بحركة ليست سريعة بس بعدها رح تجي سريعة و رح تسرع  كمان وكمان

بس ما يخالف بما انك رح تخلي التصميم بالنص

+ كودي ما فيه لاق .. واسمك منور الـ مثال اللي انا كتبته
:lol::lol:

اقدر لك جهدك لكن اعترض على كلامك لان الراندر منظم بعكس كلامك

بحيث انه يحدث كل بير سيكند اتوقع وصلتك الفكره واذا حبيت تراجع راجع صفحة الويكي

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.