Jump to content

Recommended Posts

Zdravím, chcel by som nájsť hráčov ktorý by mali čas hrať mta dayz.Samotné dayz hrám spolu s mojím "spoluhráčom" už cca 2 roky.No nikdy sme nevedeli nikoho nájsť kto by sa k nám pridal a toto fórum som objavil len nedávnom tak som sa rozhodol že to skúsim tu ak niekto máte záujem ozvite sa.

Edited by Calix
Link to comment

Za to budem moc rád.. A ohľadom SoulHunteRa ja nehľadám ani tak server to mi je jedno na ako budem hrať ale tých hráčov ale prečo nie prečo nehrať na czsk servery keď je to možné, to by ma moc prekvapilo a myslím si že všetcích že znova nejaký czsk server je s5.

Link to comment

Dobrý večer,
 Tak trošku si myslím, že si vybral zlé fórum na hľadanie bo toto je primárne určené pre programátorov v jazyku LUA teda pre MTA alebo mapperov pre MTA ale aj support pre clienta ale to je jedno aj také sa tu nájde si myslím. :) Odpísal som ti na SS takže viac tam. Len opravím @Rataja, že to nieje DayZ server ale na spôsob DayZ no to je v podstate jedno lebo nemal ako vedieť o aký projekt sa presne jedná.

Link to comment

Okej, tím jsem si nebyl jistý no. Každopádně tohle fórum je určené pro všechny hráče MTA, problém je, že se z většiny využívá spíše lidmi, kteří se nějak zajímají o vývoj serverů, atp., o to větší je ten problém v CZ/SK komunitě, protože ta tady moc nefunguje. Ono celkově je problém, že CZ/SK komunita MTA nemá žádné takové své "zázemí". Tím pádem se nikdo nemá kam obrátit, když hledá spoluhráče, nebo pomoc s vývojem serverů. Je to tak nějak rozkouskováno na menší skupinky.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...