Jump to content

Servere RolePlay - Îndrumări playeri noi


benzema100

Recommended Posts

Am deschis acest topic deoarece sunt playeri care probabil încă caută un server de roleplay şi nu îl găsesc. În acest topic vreau să facem o listă cu recomandări, la serverele actuale. Ştiu că a mai fost un topic de genul dar a trecut foarte mult timp iar serverele s-au schimbat de atunci. Când mă refer la servere roleplay, mă refer la adevăratul sens al cuvântului, nu cel pe care aproape toată lumea îl confundă cu RPG-ul. Probabil încă există servere de roleplay, care nu au fost descoperite de playeri pentru că majoritatea sunt învăţaţi cu vR ; FaraLag ; Euphobia, care reprezintă adevăratul sens al cuvântului RPG. Eu personal, am intrat pe un server care se intitulează "Los Santos Roleplay România", cel pe care îl am şi la semnătura pe forum. Prima dată când îl văzusem în listă credeam că este ceva deschis la mişto. Când am intrat pe el mi-am dat seama că este cel mai capabil server de roleplay (nu RPG) şi că sper ca pe viitor acest server să schimbe actualul roleplay, care sincer să fiu , este penibil. Vreau să îmi spuneţi în comentarii voi ce server credeţi că v-a putea schimba roleplay-ul actual, puteţi intra şi pe servere goale.

Los Santos Roleplay România - După mine, cel mai capabil server de roleplay de pe MTA - România.

Link to comment
2 minutes ago, F4sT said:

e o editare din valhalla cu ceva scripturi noi =)

De asta am şi spus că se lucrează încontinuu, vrem să aducem cât mai multe scripturi noi, nu să stagnăm la gamemod-ul default. Aştept păreri si a altor useri despre serverul propus de mine iar dacă cunoaşteţi un server care chiar este considerat roleplay precizaţi-l în comentarii.

Link to comment
  • 2 weeks later...
4 hours ago, F4sT said:

S-a dus rp-ul la serverul acesta. 250k ați dat de început. Și cică vreți să mențineți totul calumea, și vă luați de alte servere cu bani de început. 

Am incercat sa mentinem echilibrul de foarte mult timp, luni bune. Nu putem stagna la suma de 0 playeri iar hostul sa fie platit incontinuu. Trebuie sa aducem modalitati de atragere, acesta fiind unul dintre ele dupa cum vezi. Problema este a comunitatii, care este interesata dupa functii, lidere la factiuni si sume mari de bani. Pana ne vom forma un player base v-a trebui sa recurgem la aceste modalitati. Dupa ce vom avea un player base format totul v-a reveni la normal. Roleplay-ul de pe server inca se poate face, se aplica regulile si toate chestiile ce tin de roleplay, doar cu un impuls mai mare la inceput. Nu ne luam de alte servere, ne spunem opinia despre el, pentru ca ele nu se pot numii roleplay.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...