Jump to content

Oare mai exista ? [Servere RolePlay 2017]


Damian Quinn

Recommended Posts

Salut, 
  
  
  
 Pentru început vreau să precizez că joc MTA de aproape cinci ani , desigur nu cu acest nume , în mare parte am jucat pe servere de RolePlay .  
  
 Atunci când m-am apucat de MTA , în comunitatea românească există un singur server , Vr . După câteva luni a apărut Mihăilescu , pot spune cu mâna pe inimă faptul că mi-a făcut plăcere să joc pe aceste servere unde am făcut RolePlay zi de zi . A trecut ceva timp și am asistat la închiderea vR-ului și "nașterea" serverului Mihăilescu , RolePlay-ul a rămas intact cam cinci-șase luni , după care a început să moară încet încet.. În ziua de azi sunt cam zece servere de RolePlay , 60% dintre ele au la titlu sume cuprinse între 50.000-100.000 de început.. patetic. Am jucat pe mai multe dintre ele , nu pot spune că mi-a făcut plăcere , ba chiar sunt scârbit de comunitatea asta nouă , copii ce vor mașini , case, bani și nu roleaza nimic. Nu am nimic cu cei care au venit pe MTA recent și s-au apucat de RolePlay , am ceva cu cei care intră pe serverele de RolePlay dar ei se cred pe RPG. 
  
 Aș vrea să adresez o întrebare ownerilor de pe aceste servere "RolePlay": Când schimbați și voi numele în RPG ? 
  
 Oare mai există vreun server RolePlay ? Există așa ceva? Mă gândeam că își vor da seamă acești deținători de servere RolePlay că ei sunt RPG , dar fără succes.

Mai are rost să rămâi în comunitatea românească pentru RolePlay? 
  
 Aștept părerile voastre despre "RolePlay"-ul actual. 
  
 Q : Ai făcut acest thread să te plângi ? 
 A : Da, cam așa ceva. 
  
 Q : Crezi că rezolvi ceva ? 
 A : Nu am mari speranțe. 

Link to comment

Cam ce ai spus tu acolo este foarte adevărat, multe servere de rpg cu nume de roleplay. Dacă vrei, îţi pot recomanda eu un server de roleplay care din punctul meu de vedere are foarte mult potenţial şi sper că poate schimba impresia tuturor persoanelor care se cred pe servere de 'roleplay'. Playerii au fost învăţaţi de către celelalte comunităţi de RPG să îşi manifeste comportamentul intr-un mod negativ şi să lase roleplay-ul la o parte, să se axeze foarte mult pe bani iar asta a distrus comunitatea în Romania. Serverul de care ziceam se numeşte Los Santos Roleplay Romania, un server în care am mai precizat lucruri bune. Nu are rost să îţi spun despre staff sau alte chestii pentru că bănuiesc că ai auzit de la foarte multe persoane de pe diferite servere că pe serverele lor staff-ul este 'matur' dar pe langă nici ownerii comunitaţilor nu ştiu ce reprezintă acele funcţii în staff. Serverul este încă la început, făcand diferite chestii pentru a se ridica şi de a deschide noi 'porţi' playerilor de a experimenta roleplay-ul adevarat, nu cel fals. Totodată, serverul este underrated deoarece comunitatea de MTA pe plan romanesc este deja obijnuită cu 100,000$ (100k) de început şi moduri exagerat de mari, care nu au vreun folos în roleplay. Totuşi, comunitatea Los Santos Roleplay Romania activează foarte des, dand şansă playerilor de a cunoaşte serverul şi de a încerca să se familiarizeze cu acesta. Forumul serverului este acesta, dacă vrei poţi intra şi să te convingi singur de toate chestiile care te interesează.

Recent, serverul a suferit un update de la versiunea 1.0.0 - 1.0.1, poţi intra aici pentru a verifica lista de update-uri. Deasemenea, scripturile sunt diferite, iar din punctul meu de vedere unice, faţă de restul serverelor, unde totul este monoton (bani,masini,case si deathmatch in prostie). Modurile au fost introduse la cererea playerilor (un număr destul de mare) însă, vehiculele (modurile) sunt low quality pentru a da şansă şi playerilor care nu au un PC foarte bun să poată juca pe server. Serverul încă rulează şi este în căutare de personal pentru îmbunătaţirea gameplay-ului.

Deasemenea, serverul deţine şi un trailer pe care îl poţi accesa aici . Dacă te interesează mai multe informaţii despre comunitate poţi intra aici pentru a cunoaşte comunitatea îndeajuns pentru a forma o idee despre cine suntem şi ce dorim să formăm pe comunitatea de MTA romania.

Edited by benzema100
Link to comment
32 minutes ago, .Dan said:

Adevărat, vreți RP calumea românesc - mergeți pe vR. Vreți RP calumea în engleză - mergeți pe Owl.

"RP calumea românesc" - Pe vR? n-ai să vezi, am intrat şi eu pe forumul lor şi e jalnic ce vezi acolo.

Edited by benzema100
Link to comment
  • 3 weeks later...

hai secter în cemeter.

 

dacă vrei rp du-te pe un server populat :D ( nu din România - cel mai probabil vei găsi copii de 10-11 ani care-și fac avere și fac non-rp ).

6 hours ago, *BeaT* said:

Îți pot da 10 motive să alegi mta în locul samp-ului. O fii samp-ul mai popular dar nu ai posibilitățile de pe mta

 

 

 

+1 

Link to comment

răspuns simplu : Nein

. Îțî recomand sincer să te  apuci de Owl Gaming, sau dacă știi maghiară, este un server cu mulți jucători din care am înțeles că se face rp. Dar cel mai bine e să te apuci de Owl Gaming.  Dacă nu vrei, te poți duce pe sa-mp.

On 24.01.2017 at 17:58, .Dan said:

Adevărat, vreți RP calumea românesc - mergeți pe vR. Vreți RP calumea în engleză - mergeți pe Owl.

 

Ai vrut să spui să meargă pe sa-mp dacă vor rp românesc bun. vR e rahat. Și din câte am vorbit cu el, vrea să-l închidă.

[21.02.2017 20:29:07] F4sT: a cui rămâne
[21.02.2017 20:29:10] F4sT: vR-ul?
[21.02.2017 20:29:15] Axel: deleted

Și apropo, vR a fost cu rp calumea. Acu nu mai e nimic. A fost cât a fost distracția, acum comunitatea românească e moartă. O problemă ar fii serverele făcute de idioți, și 2, Axel. De ce Axel ? Axel a început să fie mai lacom după bani, ceea ce nu e okey. Da, dar care-i problema aici ? Sincer, mi s-a întâmplat și mie să-mi răspundă după câteva ore, dar la donatori le răspunde instant. La jucători d'abea le răspunde la cereri, reclamații la staff : Dracu, nici nu se pune. Să nu uităm că zicea că vrea staff matur și acel DemoStyles care se crede fetiță (nu zic că rolează, ci că chiar se crede rl), are 12 ani, care dă rage pe CS:GO (din ce mi-a zis un prieten de încredere care nu minte.) Baftă.

(SARCASM : hai sa mergem la nemți)

Link to comment
  • 3 months later...

vR-ul a revenit! Roleplay de calitate, scripturi noi și un staff execepțional. vR-ul nu va fi ”deleted”, hostul este asigurat și RP-ul este menținut în permanență de către staff. De asemenea, nu mai sunt ”fetițe” în staff, doar oameni serioși, aleși cu aplicații pe forum și nu pe donații. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...