Jump to content

Despre așa-numiții țepari


Andrei #

Recommended Posts

Salut!

Ok, aici nu am venit să pornesc o mare cantitate de hate, am venit să vorbesc despre țeparii de pe această comunitate de MTA care pretind că vor să cumpere un GM.

Deci să trecem la subiect, cum ar trebui să vă abordeze țeparii ?

Exemplu (real):

Mihai Zisu (https://www.facebook.com/mihai.zisu12?fref=nf) a anunțat pe grupul MTA:SA Romania că dorește să achiziționeze un server de MTA dorind să ia Legal-Zone sau/și vA pentru a-și putea deschide server ( nu înțeleg de ce ar dori să facă așa ceva deoarece nu se merită ) , așa că , căutând eu prin PC, am găsit gamemode-ul Viața Americană care am vrut inițial să i-l vând când m-a abordat că are un cod Orange de 10e. Am trecut cu vorba.. i-am dat câteva screenshot-uri și ca să vezi.. codul Orange era greșit. Ce era să fac atunci ? Am creat o postare în care am spus că Mihai Zisu este un țepar dar nu am adus dovezile necesare , așa că am venit aici să vă spun și vouă să vă feriți de aceste specimene care vor răul altora. L-am urcat pe un site de upload, a luat gamemode-ul și apoi mi-a dat block.

Nu am venit aici să mă plâng dar doresc să-i ajut pe ceilalți, să nu-și arunce banii , mai bine să-și cumpere ceva material (nu să bage ca sparții într-un joc care la un moment dat își va pierde magia..).

Totodată în acest post dacă doriți putem completa o listă cu toți țeparii care nu au ce face și au primit o educație de nedescris (din punctul meu de vedere - deoarece dacă ar fi primit o educație bună sau mai bună acum nu ar trebui să fac acest post).

Mulțumesc că ați citit asta și scuzați-mă dacă v-am irosit timpul.

Aștept părerile voastre și bune și rele. Repet, nu am venit să mă plâng , am vrut doar să vă avertizez. Am identificat doar un specimen și presupun că o să mai urmeze, deoarece toți copii de 10-11-12 ani vor să ajungă să-și deschidă „servăr” să se omoare cu prietenii (dar defapt ei nici nu știu să pornească un server, dar asta e partea a doua)

Link to comment

Mda, din pacate exista asa numitii tepari peste tot, nu doar in Romania, n-ai ce sa le faci.Nu este vorba de educatie, este vorba de bunul simt al fiecarei persoane.Daca eram in locul lui ma simteam prost sa dau un scamm.Bine ca ai facut topicul, daca gasiti si alti tepari ar trebui sa ii adaugati aici, sa stie lumea de cine sa se fereasca.Oricum, presupun ca teparii care vor aparea aici se vor vedea si ei insasi si isi vor crea si alte conturi, deci aveti grija ce faceti.

Link to comment
14 minutes ago, Simple01 said:

Astfel de gamemoduri trebe sa fie lansate la public, nu merita vanzarea lor. Ca tot ajung sa fie publice, macar asa castigi ceva reputatie.

după părerea mea mai bine le vinzi decât să le dai public să-și deschidă toți servere de MTA fără rost care nici măcar fondatorii nu știu să-l pornească.. și așa sunt vreo 20+ servere , dar în fine..

EDIT: Dovezi în legătură cu țeapa săvârșită de Mihai Zisu : http://imgur.com/a/GvhCa

Edited by Andrei #
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...