Jump to content

Kas gi naujo cia pas jus


Recommended Posts

Sveiki tautieciai, 100 metu nebuvau mta forumuose ir paciame mode, gryzau paziureti kas naujo. Aplankiau Lietuviu subforuma ir radau dykuma, tai kas gi atsitiko siai mazai "bendruomenei". Anksciau atrodo buvo aktyviu zaideju bei programuotoju. Idomu pasidare ar dar kasnors liko cia, ar yra kokiu gyvuojanciu lietuviu projektu :)

  • Like 1
Link to comment

Daugelis projektu kuriamu praniko i nezinia, vien is patirties dirbant su kitais parode kad visa komanda nepasilieka, o kadangi dingsta zmones is komandos, kiti like nebenori pratesti projektu. Kiek zinau yra keli Lietuviski serveriai bet, ar kokie projektai bekuriami tai cia ir paciam butu idomu.

Link to comment

Gaila girdeti, galetu atsigauti lietuviu mta bendruomene, gal daugiau zaideju pritrauktu, kazkaip neuzsiveda veiksmas cia. Pats dar kuri kanors? Asmeniskai as pats bandyciau kazka, bet kiek kartu mokiausi, dariau niekada nesigaudavo, per sunki man programavimo logika, tai nuleidau rankas ir laukiu kol geru projektu atsiras lietuvisku 

Link to comment

Pats dabar nekuriu, ir greiciausiai nebekursiu. MTA programavimas nera ant tiek sunkus, tai gera vieta buvo pradeti mokytis kaip ka daryti. Kadangi pramokau LUA, ir ejau ant kitu kalbu, as pasilikau kaip padejejas ir taip pat kaip ir tu laukiu kol koks geresnis projektas atsirastu.

Link to comment
  • 4 years later...

Aš kažkada scriptus dariau, ir dar pats savo serverį su savo gamemode sukūręs buvau. Bet laiko nebuvo, tai viską nutraukiau, o po to iš viso nustojau MTA forume lankytis ir apskritai su MTA kažką daryti. Dabar keli metai praėjo. Pasiilgau MTA, sugrįžau čia į forumą. Nekoks jausmas, kad taip ilgai nesilankiau. Nežinau, ar ką nors vėl scriptinsiu, tik norisi prie MTA būti. Bet šitam subforume, žiūriu, tikrai veiksmo beveik nėra.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...