Sign in to follow this  
Diaz

Los Santos Roleplay România

Recommended Posts

Los Santos Roleplay România

 

 

CINE SUNTEM?

 • Los Santos Roleplay România reprezintă o comunitate recent (re)deschisă care doreşte să promoveze şi să pună pe primul loc interacţiunea dintre jucători şi spiritul de comunitate strâns legată. Am fost aici în 2014 şi am încercat acelaşi lucru, însă la scurt timp ne-am lovit de obstacole care pe atunci ne-au creat dificultăţi. Cu trecerea timpului însă, am reuşit să obţinem experienţa necesară ca să putem merge mai departe.
  Dorim să ridicăm standardele de roleplay în ceea ce priveşte comunitatea românească şi să dezvoltăm un mediu cât mai firesc şi plăcut pentru un server de roleplay fără a apela la practicile comune observate pe parcursul anilor, şi care, din păcate, s-au dezvoltat îndeajuns de mult încât să schimbe cu totul impresia de roleplay, precum: numărul mare de moduri, sume uriaşe de început, dar şi o lipsă de educare a jucătorilor şi impunere a regulilor de bază care să confere şi să menţină o atmosferă cât mai realistică.
  Folosim o editare proprie a gamemode-ului Valhalla Gaming (vG) şi, deşi merităm să fim arătaţi cu degetul din acest punct de vedere, încercăm să aducem lucruri noi şi proprii care să ofere jucătorilor oportunitatea de a-şi dezvolta capacităţile de roleplay şi de a atinge noi limite. În ciuda faptului că acest gamemode este o alegere comună şi mult prea uzuală pentru server-ele de 'roleplay' existente, considerăm că suntem printre puţinii care pot să pună în valoare sistemele şi posibilităţile oferite.
  Dorim să notăm şi faptul că indiferent de evoluţia pozitivă sau negativă a comunităţii, niciodată nu vom acorda poziţii administrative, de conducere la o anumită facţiune sau bunuri în joc fără ca persoana în cauză să le merite.
ltcC3P0.png

 

CE PLANURI AVEM?

 • Momentan, înregistrarea unui cont în cadrul comunităţii este liberă, însă pe viitor ne-am propus să introducem un User Control Panel care să vină în sprijinul jucătorilor şi care să ne permită să introducem aplicaţii pentru a selecta într-un mod eficient jucătorii dornici de a face roleplay de cei care urmăresc să aducă experienţe negative şi probleme pe comunitate.
  Dorim să atingem un număr constant de jucători care să contribuie în mod eficient la dezvoltarea comunităţii şi să oferim o nouă perspectivă jucătorilor în ceea ce priveşte o comunitate de roleplay.
ltcC3P0.png

 

INFORMAŢII UTILE

 

Vă aşteptăm!

n-560x95_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

 • Like 1

Share this post


Link to post

Ce dor mi-a fost sa vad in fiecare zi o postare noua in fiecare zi :)

CONTINUATI ASA!

ON TOPIC

Pare interesant serverul, multa bafta :)

Share this post


Link to post

Recomand . Un server foarte bine făcut , și nu e un server cu 500mb+, cu cine știe câți bani de început . E foarte bine așa..

Share this post


Link to post

YFx63CA.png

În urma precizărilor făcute de jucătorii care au vizitat comunitatea, viteza de download a resurselor este una relativ înceată, motiv pentru care dorim să vă anunţăm prin intermediul acestui mesaj faptul că lucrăm la această problemă şi sperăm să o rezolvăm cât mai curând posibil. Totodată aşteptăm sugestii şi raportări de buguri pe forum!

Totodată, în semn de apreciere faţă de jucătorii care vizitează comunitatea românească de MTA şi accesează frecvent acest forum, dorim să precizăm faptul că, în perioada 10/08/2016 - 17/08/2016, vom acorda suma de $35,000 (îndeajuns de mult pentru o casă şi un vehicul decent) pentru fiecare jucător nou care vizitează Los Santos Roleplay România. Pentru a intra în posesia acestei sume, contactaţi un administrator folosind comanda /report. Asiguraţi-vă că specificaţi codul 'LSRPRomânia16' în momentul în care întocmiţi report-ul. Acest cod poate modifica schimbări pentru a ne asigura de faptul că acest forum este cu adevărat accesat de către jucători şi că acest cod nu este transmis prin viu grai de la un jucător la altul fără a depune un minim de efort.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm,

Los Santos Roleplay România.

Share this post


Link to post

Din ce am vazut pare cel mai serios server de RP din Romania in toate aspectele. Recomand, are potential!

Share this post


Link to post
Vreun update?

Văd că a fost închis

Serverul era prea bazat pe vG,nici tradus 80% nu era.Un server neoriginal nu o sa aiba succese in zilele astea deoarece exista servere bazate pe un gm mai mic si facute de 10 ori mai fain.

Share this post


Link to post

Nu știu ce aveți cu vG .. Gamemode-urile vG sunt foarte bune dacă știi să le repari bugurile , adaugi niște chestiuțe noi și ai server . Ce e atât de rău ? Un gamemode ca acela poate fii lucrat la el destul de ușor

Share this post


Link to post
Cum poți sa fii prea bazat în vG? :lol::lol:

Scuza-ma ca nu am scris sa se inteleaga foarte bine

Ma refe ca e 100% vG fara niciun edit,script in plus etc...

Share this post


Link to post

Recomand, chiar daca serverul a fost redeschis recent va pot spune ca va puteti baza pe acest server.Am inceput sa cred ca inca exista speranta pentru roleplay-ul romanesc de pe MTA, voi ce credeti?

Share this post


Link to post

QJvojF1.png

SmGb7Nr.png

În această perioadă a anului, Moş Crăciun alături de ajutoarele sale umblă prin toată lumea pentru a aduce sub bradul fiecăruia cadourile mult visate. Cu ocazia perioadei festive de sărbători, Moş Crăciun a poposit şi în Los Santos, San Andreas pentru a aduce un zâmbet pe feţele localnicilor! 

Acesta îşi va petrece săptămâna împărţind cadouri alături de ajutoarele sale la bradul de crăciun din Pershing Square! Nu rata ocazia de a-l întâlni pe Moş Crăciun şi de a primi un cadou din partea sa!

Pentru a beneficia de cadoul Moşului, foloseşte comanda /getsantaprize în joc şi deschide cufărul magic din inventar pentru a primi jetoane festive care îţi facilitează accesul la următoarele premii:

 • > $5,000 / $10,000 / $15,000 / $25,000.
  > Vehicule donator. (ex. BMX, BF-Injection etc)
  > Puncte 'vPoints' de donator.
  > Facilităţi donator. (ex. Slot Vehicul)

Pentru o listă mai amănunţită cu premiile care pot fi câştigate, te rugăm să accesezi pagina de donaţii a Los Santos Roleplay România. Evenimentul se va desfăşura în perioada 24/12/2016 - 02/01/2017. Orice tentativă de fraudare a evenimentului va fi sancţionată administrativ în cadrul comunităţii. Încasarea premiilor, acolo unde este cazul, se va face doar în perioada de desfăşurare al evenimentului.

Sărbători fericite şi vă aşteptăm,
Los Santos Roleplay România.

 • Like 2

Share this post


Link to post

 

Nu uitaţi să vă abonaţi (subscribe), să daţi like şi share! :)

Edited by Diaz

Share this post


Link to post

Forță! La început nu mi se părea o idee prea strălucită, după ce am intrat pe el și am jucat am constat că are un potențial enorm, un server care poate fi numit Roleplay, nu ca celelalte RPG-uri cu nume RP!

#șefpetrescuaici

Share this post


Link to post

Los Santos Roleplay România

Update: 25.02.2017

ABOyfQv.png

Los Santos Roleplay România este o comunitate în continuă dezvoltare. Tocmai de aceea, am decis să abordăm unul dintre cele mai uzuale și cunoscute job-uri regăsite pe mai toate comunitățile de roleplay existente și să aducem ceva nou, unic și plin de diversitate jucătorilor. 
Prin intermediul acestui sistem, urmărim să înlăturăm rutina plictisitoare care limita posibilitățile jucătorilor de a face roleplay și care consta într-o cursă nesfârșită de la un punct la altul de pe hartă. Dorim să aducem diversitate și noi oportunități de roleplay care, până în momentul de față, nu au fost exploatate în domeniul de roleplay românesc de pe Multi Theft Auto.

Sistemul oferă posibilitatea jucătorilor de a:

 • Cumpăra, vinde și transporta supplies cu ajutorul unui vehicul personal sau public alături de prieteni.
 • Manipula după bunul plac încărcătura transportată.
 • Alege ce fel de supplies să transporte, cu ce vehicul să le transporte și la ce afaceri să le vândă.
 • Planifica cele mai bune rute de transport, de a găsi cele mai profitabile tipuri de supplies și afaceri.
 • Jefui alți transportatori și a le sustrage mărfurile.
 • Organiza convoaie și alte evenimente specifice.

Țineți cont de faptul că sistemul se află în momentul de față în stadiul BETA și că existența problemelor tehnice este foarte probabilă. Acest lucru înseamnă că în momentul de față doar o parte din sistem este disponibil jucătorilor și că urmărim, prin ajutorul oferit de jucătorii care folosesc acest sistem, să găsim și să înlăturăm toate problemele tehnice care pot să apară. 

Mediul industrial și de afaceri din statul San Andreas este unul bine dezvoltat care cuprinde o varietate de mărfuri. Pentru ca acesta să își mențină liniaritatea și continua dezvoltare, industriile trebuie să producă, iar afacerile să vândă mărfurile produse de industrii. Dar pentru ca mărfurile produse de industrii să ajungă pe rafturile magazinelor, acestea trebuiesc transportate de către delivery drivers.

Fie că vorbim de un Bobcat privat sau un Boxville public, marfa transportată este acum conectată la vehicul. Acest lucru înseamnă că dacă vehiculul suferă o avarie sau este furat, marfa aflată în acesta dispare odată cu vehiculul. Tocmai de aceea, transportatorii vor fi nevoiți să conducă mai prudent și să aibe grijă de marfa pe care aceștia o transportă.

Acest lucru înseamnă și că dacă un jucător primește crash sau este nevoit să iasă de pe server (de exemplu, să dea relog), își va găsi marfa intactă în vehicul atâta timp cât nimeni nu a umblat la acesta. Totuși, acest lucru nu se aplică la cutia de supplies transportată în mână - aceasta dispare definitiv la crash/relog sau la schimbarea caracterului.

 

1xW5dXZ.png


Există două categorii majore de supplies: primare și secundare.
Cele primare reprezintă materii prime ce pot fi achiziționate de la producători și vândute mai apoi spre industriile specifice care le prelucrează în supplies secundare. Așadar, cele secundare reprezintă produsul finit al industriilor care ajunge mai apoi în rafturile magazinelor și care poate fi cumpărat de către clienți. Ca și înainte, afacerile depind de marfa transportată de către delivery drivers fiind singura modalitate ca acestea să primească restock.

 • A. PRIMARE
  • fruits (fructe)
  • vegetables (legume)
  • meat (carne)
  • flour (făină)
  • malt (malț)
  • wood (lemn)

  B. SECUNDARE
  • food (disponibil în beta)
  • beverages
  • clothing
  • furniture
  • appliances
  • vehicle upgrades
  • toys
  • books
  * A se nota faptul că tipurile de supplies menționate mai sus pot fi schimbate sau înlăturate până la publicarea versiunii finale a sistemului.

  Majoritatea mărfurilor sunt transportate în cutii cu ajutorul vehiculelor standard de transport marfă, însă există și mărfuri speciale (ex. lemnul) care necesită utilizarea unui anumit tip de vehicul. O cutie, la achiziționare, poate cântări maxim 30 de KG. Odată depozitate în vehicul, cantitățile pot fi împărțite diferit de către jucător după bunul plac.

 

08HPZsM.png

 

 

 • Ca în orice alt stat, competiția există și pe piața din San Andreas. Indiferent de ce marfă vorbim, întotdeauna vor exista lanțuri de magazine care, în ciuda faptului că vând același sortiment de produs, au diferențe de preț când vine vorba de vânzarea sau cumpărarea materiilor prime sau secundare. 

  În funcție de produsulele vândute, afacerile se pot împărți în mai multe categorii. Fiind în beta, vom presupune că doar afacerile de tip 'FOOD' (care vând mâncare) au nevoie de ajutorul transportatorilor pentru restock. Mai jos se află o listă cu industriile și afacerile disponibile transportatorilor în stadiul beta.

  A. INDUSTRII
  • San Andreas Food Processing Factory.
   • Cumpără: fruits, vegetables, meat.
   • Vinde: Food.

  B. AFACERI
  • East Los Santos Cluckin' Bell.
   • Cumpără: Food.
   • Vinde: N/A.
  • West Los Santos Burger Shot.
   • Cumpără: Food.
   • Vinde: N/A.
  • Idlewood Pizza Stack.
   • Cumpără: Food.
   • Vinde: N/A.

 

IqaV3KL.png

San Andreas Supplies Warehouse reprezintă depozitul central al statului San Andreas care stochează o multitudine de tipuri de supplies zilnic și este localizat în Ocean Docks, peste drum de vehiculele publice de transport marfă. Acesta este locul la care transportatorii trebuie să apeleze ca ultimă soluție atunci când consideră că prețurile curente ale afacerilor sunt mult prea scăzute sau atunci când doresc să scape de o anumită cantitate de supplies fără a le distruge.

În schimbul cantității de marfă vândute, jucătorul va primi jumătate din prețul de achiziție. De exemplu, pentru 30 de KG de food supplies cumpărate la prețul de $5/KG (în total $150 plătiți) de la San Andreas Food Processing Factory, San Andreas Supplies Warehouse va cumpăra cele 30 de KG de food supplies de la jucător cu $2,5/KG (în total jucătorul primește $75).

 

COMENZI

/buysupplies [Tip] [Cantitate] - cumpără un anumit tip de supplies la o anumită cantitate.
/sellsupplies [Tip] [Cantitate] - vinde un anumit tip de supplies la o anumită cantitate. Trebuie să fii la ușa afacerii sau pe pickup-ul industriei!
/supplies put (place) / take / destroy/industryinfo - arată informații despre fabrica la care te aflii.
/businessinfo - arată informații despre afacerea la care te aflii.
/gms - arată totalul de supplies deținute asupra ta.
/gvs - arată totalul de supplies deținute din cel mai apropiat vehicul.
/jobhelp - arată lista cu comenzile menționate mai sus.
/tpda - oferă instrucțiuni suplimentare despre ce trebuie să faci și arată pe hartă toate industriile și afacerile.

put / place - depozitează o anumită cantitate de supplies în cel mai apropiat vehicul.

take - sustrage o anumită cantitate de supplies dintr-un vehicul.

destroy - distruge o anumită cantitate de supplies. Această acțiune este definitivă și irevocabilă. În urma acestei comenzi jucătorul nu primește niciun ban înapoi.

 

 

Pentru mai multe update-uri puteti intra pe site-ul nostru, verificand sectiunea "Actualizari Scripturi" si "Anunturi & Informatii - Documentatie Oficiala". Va asteptam pe server pentru a testa sistemul job-ului "Delivery Drivers", in stadiul BETA.

 


Edited by benzema100

Share this post


Link to post

Server-ul s-a redeschis!

• IP: 46.105.250.205:26094

• Facebook: https://www.facebook.com/lsrpromania/

• Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pI0alo1zYhE&feature=youtu.be

• Aplicaţiile pentru tester și lideri facțiuni sunt DESCHISE! (http://ls-roleplay.tk/index.php)

Vă aşteptăm cu drag! 

 

(Prima postare va fi actualizată și ea în curând, deoarece ne confruntăm cu o problemă tehnică care nu ne permite să accesăm butonul de editare al postării.)

 • Like 1

Share this post


Link to post

insfarsit <3

sper sa tina mult mai mult, si sa aiba un succes mult mai mare ;)

Ma gasiti in-game Frank_Ma.

 • Like 1

Share this post


Link to post

QJvojF1.png

SmGb7Nr.png

În această perioadă a anului, Moş Crăciun alături de ajutoarele sale umblă prin toată lumea pentru a aduce sub bradul fiecăruia cadourile mult visate. Cu ocazia perioadei festive de sărbători, Moş Crăciun a poposit şi în Los Santos, San Andreas pentru a aduce un zâmbet pe feţele localnicilor! 

Acesta îşi va petrece săptămâna împărţind cadouri alături de ajutoarele sale la bradul de crăciun din Pershing Square! Nu rata ocazia de a-l întâlni pe Moş Crăciun şi de a primi un cadou din partea sa!

Pentru a beneficia de cadoul Moşului, foloseşte comanda /getsantaprize în joc şi deschide cufărul magic din inventar pentru a primi jetoane festive care îţi facilitează accesul la următoarele premii:

 • > $5,000 / $10,000 / $15,000 / $25,000.
  > Vehicule donator. (ex. BMX, BF-Injection etc)
  > Puncte 'vPoints' de donator.
  > Facilităţi donator. (ex. Slot Vehicul)

Pentru o listă mai amănunţită cu premiile care pot fi câştigate, te rugăm să accesezi pagina de donaţii a Los Santos Roleplay România. Evenimentul se va desfăşura în perioada 23/12/2017 - 02/01/2018. Orice tentativă de fraudare a evenimentului va fi sancţionată administrativ în cadrul comunităţii. Încasarea premiilor, acolo unde este cazul, se va face doar în perioada de desfăşurare al evenimentului.

Sărbători fericite şi vă aşteptăm,
Los Santos Roleplay România.

Share this post


Link to post

Los Santos Roleplay România

Server Script Update v1.0.4

 

După cum bine v-am povestit în postările anterioare, serverul primește update-uri frecvent de la developer-ul nostru. Cu toate acestea, gamemode-ul avansează în scripturi noi dar și rezolvări de bug-uri, indiferent de situație pentru a oferii jucătorilor un gameplay cât mai eficient și fără probleme pe parcursul activității. Această versiune a fost realizată în perioada 19/NOI/2017 - 14/IAN/2018. În următoarele rânduri, vă voi arăta ce îmbunătățiri ne aduce această versiune.

Adăugari / Implementări

 • Sistem de elections.
 • Limită de 5 caractere per cont.
 • Adăugată posibilitatea de a personaliza interioarele folosind texturi.
 • Adăugat NPC în Commerce care permite jucătorilor multiplicarea cheilor/telecomenzilor.
 • Adaugată iconiță de tip "C" roz pentru NPC-ul din Commerce care permite jucătorilor multiplicarea cheilor/telecomenzilor.
 • Implementat un nou sistem de combustibil pentru vehicule bazat pe mai multe tipuri de combustibil și capacități de rezervor.
 • Adăugate informații despre capacitatea rezervorului și tipul de combustibil al vehiculelor în dealership.
 • Adăugat /status automat în momentul alimentării vehiculului din pompa benzinăriilor.
 • Tipul de combustibil și capacitatea rezervorului au fost adăugate ca și câmpuri în /showcarid.
 • Adăugat nume colorat în TAB și deasupra numelui jucătorilor atunci când dau /duty. (Disponibil pentru facțiunile LSPD și LSFD).
 • Adăugat /tagcolor pentru a afișa și a ascunde culoarea numelui pentru detectivi și staff officers din cadrul LSPD.
 • Implementat sistem de carjack. (/carjack [door/engine] [ID Vehicul])
 • Adăugate obiecte pentru fiecare îmbunătățire a vehiculului: alarmă, imobilizator și încuietoare, cât și toolbox pentru a facilita spargerile de vehicule.
 • Adăugat obiect de sirenă și pe FBI Rancher.
 • Adaugată comanda /namechange [Prenume_Nume] pentru a facilita donatorilor schimbarea de nume fără intervenția administratorilor. (Abuzul se sancționează cu ban)
 • Adaugată comanda /installupgrade, respectiv /uninstallupgrade pentru a instala/înlătura îmbunătățirile pentru vehicule. (Accesibil pentru membrii Hex Tow'n Go)
 • Adaugată comanda /hexupgrades pentru a arăta lista cu îmbunătățirile disponibile. (Accesibil pentru membrii Hex Tow'n Go)
 • Adaugată iconița pentru magazinul de unelte pe harta F11.
 • Adăugat BMX și Quad Bike (ATV) în dealership.
 • Adăugat /ame automat pentru comanda /writenote.
 • Adăugat câmpul "Vârstă" și "Donator" în /stats.
 • Adăugată comanda /setdonatorage, /setdonatorgender și /setdonatorfightstyle pentru a utiliza beneficiile de schimbare vârstă, sex și stil luptă ale pachetului de donator.
 • Adăugată comanda /donatorstats pentru a vizualiza beneficiile și detaliile pachetului de donator activ.
 • Adăugat job de carjacker pentru facțiunile ilegale.

 

Modificări / Înlocuiri

 • Diverse modificări de optimizare aduse părții de hud.
 • Transferul de bani din contul facțiunii a fost restricționat.
 • Prețul vehiculelor din Dealership și salariile din facțiuni au fost delimitate cu virgule pentru a facilita o citire mai ușoară.
 • Atat cufărul de Crăciun, cât și premiile acestuia, nu mai pot fi aruncate pe jos.
 • De acum, pe lângă procentajul de combustibil rămas, jucătorii pot vedea și numărul de litrii existent în rezervor.
 • Anul de fabricație al vehiculului a fost mutat în /showcarid lângă denumirea modelului.
 • Apelurile către Los Santos Cabs și liniile de non-urgențe FD au fost traduse.
 • De acum, membrii Los Santos Fire Department pot accesa /siren pentru FBI Rancher și Premier.
 • Modificată comanda /siren astfel încât să fie accesibilă doar atunci când ești on duty.
 • Modificată comanda /pmute astfel încât să fie accesibilă de către Testeri.
 • Restructurări făcute asupra magazinelor; lărgită diversitatea acestora.

 

 

Rezolvări de bug-uri

 • Rezolvat bug prin care iconița administratorilor disponibili nu dispărea din hud odată ce ieșeau din /adminduty.
 • Rezolvat bug prin care iconița cu cătușe nu era vizibilă.
 • Rezolvat bug prin care limita de viteză și numele străzilor nu erau afișate în hud.
 • Rezolvat bug prin care numele străzilor nu era afișat în MDC și în apelurile 911.

Aceste informații conțin în totalitate update-ul cu numărul 1.0.4, publicat și pe forum-ul comunității. Vă așteptăm pe server în caz că doriți să jucați alături de noi. Pentru versiunile anterioare ale scripturilor accesați forumul nostru, secțiunea "Actualizări Script".

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.