Jump to content

Reveal Gaming Roleplay - România


Skinner

Recommended Posts

Salut, ăă, eu nu am prea fost activ privind postăriile pe acest forum dar mereu am citit topic-urile și toate poveștiile*aveam alt cont atunci care l-am uitat*și certuriile legate pe RolePlay și topic-urile jucătoriilor disperați în căutarea unui server bun de RolePlay din România și cum îi certau marii *scripteri* de pe aici. Da ce-i drept a cam murit comunitatea de RolePlay din România, serverele sunt multe și proaste în niciun caz puține și bune, păi ce să zic, am făcut acest topic special pentru jucătorii care încă, cred în ceva schimbare la categoria RolePlay și prin asta mă refer special la faptul că de un an jumătate lucrez la un server de RolePlay, am cunoștiințe în scripting special LUA și SQL, server-ul va fii o versiune complet diferită de noua bombă * Owl Gaming *, deci nu mă bazez pe Valhalla și nici repar un Gamemode, cum aș zice, am inceput de la 0 cu el și server-ul este 40% gata, întradevăr, m-am orientat după o parte din Owl Gaming având în vedere că am avut gamemode-ul original, server-ul va avea STAFF cu rang-uri până în 19 nivele, și donatorii vor avea rang-ul maxim de Flash Donator, nu mulți vor înțelege, nu lucrez singur, mai am pe încă cineva lângă mine. Am să revin cu alt topic când voi termina server-ul, a da și pentru cei ce știu RolePlay foarte bine ș.a.m.d, veți beneficia de dispozițiile server-ului având în vedere că am propria firmă de host și totul depinde doar de mine. Până atunci, vă doresc o zi cât mai frumoasă!

O să vină curând un Debut Trailer să vă dați cu părerea puțin.

Update 26.12.2015: Acum am terminat de făcut unicul vehicle-system care va dispune la partea de tunning neoane sub vehicul, de orice culoare, resursa fiind conectată la Mysql, așa va păstra modificăriile vehicului respectiv, tot de asemenea puteți adăuga boxe în portbagaj și veți avea posibilitatea de a pune muzică din exteriorul vehicului. Acest vehicle-system are upgrade-uri realistice, motorul mașinii va exploda dacă este supraîncălzit sau lovit masiv iar vehicului se strică iar va fii nevoie să chemați un mecanic, farurile vehicului vor dispune fază scurtă și fază lungă + faruri pentru ceață, iar vor exista vehicule inmatriculate, care dacă vor fii depistate de Poliția Româmă va fii confiscat și riscați amendă și confiscarea licenței, conform legii de circulație.

Update 02.01.2016: Automatele de băuturi răcoritoare/snacks-uri au fost terminate astăzi, acest script permite jucătoriilor să meargă la un dozator care se va afla lângă magazine/parcuri/locuri publice, si în funcție de câte monede/bancnote ai la tine, vei avea posibilitatea de a cumpăra produsul, de asemenea în parcurile de distracție vor fii și automatele de jucării/electronice, la care introduceți o sumă iar veți primi un obiect random.

Lansarea oficială a server-ului a fost prestabilită pe data de 01.10.2016

Update 13.01.2016: Astăzi a fost terminat map-system-ul server-ului cu replica orașului Cluj-Napoca, străziile, mall-urile, magazinele + alte modificări de prelungire de mapă sunt similare ca în orașul Cluj-Napoca.

Edited by Guest
Link to comment

RP RP RP RP RP yadda yadda. Nu va inteleg de ce va limitati si va incapatanati doar la RP, doar stiti si s-a vazut ca nu prinde pe MTA la romani si dupa o luna va plangeti ca nu aveti mai mult de 15 playeri. Sunt deja vreo 10 servere de RP, unul mai praf decat altul, veniti si voi cu ceva nou, nu am vazut pe nimeni sa aiba tupeul sa faca un multigamemode sau ceva race, trucking, chiar un RPG bine facut. Si sa fiu sincer, dupa parerea mea nu are sens sa faci un gamemode de RP de la 0, poti foarte simplu sa iei Owl Gaming sau Valhalla, repari bugurile cunoscute, daca e refaci partile care sunt neoptimizate, faci un UI modern pe el si nici ca iti mai dai seama ca e editat.

Iar partea cea mai importanta pe care multi o ignora, ai nevoie de o echipa de staff capabila, desparte robotii care stau si fac RP toata ziua sau ajuta playerii de oamenii care se ocupa de management si de partea creativa a serverului. Iti trebuie oameni pe care sa te bazezi. Nu te lua doar dupa cunostintele de RP, nu inseamna nimic, poti invata RP la nivel de gamemaster intr-o saptamana maxim (eu), iar pentru ultima categorie de mai sus nici nu trebuie neaparat oameni din sfera RP-ului. Din cauza neglijentei asupra staff-ului s-au dus multe servere la fund.

Oricum, mult noroc cu serverul, mai vedem si noi alte servere de RP ca de vR-ul lui Axel care se inchide din 3 in 3 luni tot ne-am plictisit. :wink:

Link to comment

Nu-mi place mie să fac un server cu multigamemode, am jucat puține servere de RolePlay din România dar în schimb am jucat pe cele de afară unde am învățat o grămadă, nu-ți sugerez să te culci pe urechea că nu am staff capabil :)) am spus că nu sunt singur, la scripting da, doar pe incă un prieten il am că doar el se mai pricepe la așa ceva, restul prietenilor știu să administreze un server atât în privința regulilor stricte cât și elementar. La început când îți creezi caracterul ți se va pune o întrebare foarte simplă aceea fiind "Română/English", iar în cazul în care nu voi avea un playerbase bun pe server, voi șterge partea cu română și va rămâne doar engleză deși sper să nu fie cazul, va fii gamemode unicat adică ceva de vR-ul, EuPhobia, Faralag, Fusion Gaming, Mihăilescu ș.a.m.d nu au auzit prin simplul fapt că ei folosesc UG-ul, sau Owl Gaming-ul ori Valhalla, Vedic. Probabil deși nu garantez, server-ul va conține și RPG, dar nu promit nimic, asta depinde de dorința fiecăruia. Apreciez că nu ai venit să critici și alte chestii nefolositoare, legat de Axel și vR-ul, nici nu comentez, am învățat să nu-mi bat capul cu treburi de care eu sunt departe. Chiar astăzi am terminat un script care-ți permite să cumperi doze de suc și mâncare de la dozatoare, exact la fel cum e pe SA:MP, și asta nu am văzut pe niciun server din România și nici nu cred că voi vedea prea curând,

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...