Sign in to follow this  
#RooTs

HUD GTA:SA Remastered[released]

Recommended Posts

Ugly..

for me is nice :roll:

I don't care e.e btw,you said you'll put the hud decomplied , but it's complied.. eh?

Share this post


Link to post
Ugly..

for me is nice :roll:

I don't care e.e btw,you said you'll put the hud decomplied , but it's complied.. eh?

decompiled in version 1.2.0 :roll:

is a sign you, it is looking my script :lol::lol: Thanks man :wink:

Share this post


Link to post
I actually like it lol, only a bit too much space between everything.

Thanks man.. in which I can improve?

Share this post


Link to post

Is it me or the armour outline rectangle is a bit too low making the top line thinner than the bottom one?

Share this post


Link to post
Is it me or the armour outline rectangle is a bit too low making the top line thinner than the bottom one?

give-me screen shot, please

Share this post


Link to post

It's not ugly, it's different. And yes: remastered, which is great. I liked it. :)

I'm just against compiled scripts on community, since it's a community. Yeah, I know that there is a lot of guys that steal our job and put their names on there, but what's the problem? We create for fun. For learn. They won't never learn anything, while we keep progressing.

Share this post


Link to post
It's not ugly, it's different. And yes: remastered, which is great. I liked it. :)

I'm just against compiled scripts on community, since it's a community. Yeah, I know that there is a lot of guys that steal our job and put their names on there, but what's the problem? We create for fun. For learn. They won't never learn anything, while we keep progressing.

@StanleySathler Good friend :wink::wink:

Share this post


Link to post

Why I see the original HUD behind this one, always I start the resource or when I reconnect or connect for the first time, I will always see the original HUD too.

Share this post


Link to post
No bro, I always see the original HUD behind.

I will update it and upload, just a moment :wink:

Share this post


Link to post

I do not know what your game mode, more in my server works perfectly.

you should be using a shader hud, because the source of the hud GTA: SA, is not this

just turn on the hud on your server, or test it on a server gamemode play

Share this post


Link to post

I do not know what your game mode, more in my server works perfectly.

you should be using a shader hud, because the source of the hud GTA: SA, is not this

just turn on the hud on your server, or test it on a server gamemode play

Ye I know is something related with something I had running, I have other HUD and the bug appear too and then I stopped every thing to see what was the problem, is something related I had running.

Share this post


Link to post
Ye I know is something related with something I had running, I have other HUD and the bug appear too and then I stopped every thing to see what was the problem, is something related I had running.

worked? without bugs? :?

Share this post


Link to post

UP
THANKS , 3617 downloads in community

Added - Version 1.2.0 uncompiled

Edited by #RooTs

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.