Jump to content

Thanks for all helping me


Satheronn

Recommended Posts

Salut!Ma bate un gand sa invat Lua (limbaj de programare),dar nu am pregatirea necesara(nu stiu C++/Java/HTML/PHP sau alte limbaje de programare)!M-am cam saturat sa ma tot rog de scripteri sa ma ajute..

Am vazut pe forum un post prin care mai bine inveti Lua decat sa furi plugin-uri de la Valhalla/vG sau alte Gamemod-uri.

Deci este posibil sa invat Lua fara o pregatire de baza(cred eu) limbaje de programare?Daca da?Cu se sa incep??Daca nu,atunci :redhotevil:

PS:Nu-mi trimiteti linkul https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Sc ... troduction !Si sa nu radeti de mine :)

Mama in sfarsit un om cu creier :roll:

Recomand sa inveti Lua cu chestiile de baza (in general server-side), mie personal partea de client mi s-a parut mult mai greut de invatat, si oricum nu mi-ar fi fost utila fara sa stiu si ceva programare server-side.

Poti incepe cu comenzi mici, chiar un script. Lua nu seamana cu niciunul din limbajele pe care le-ai precizat (stiu pt ca sunt Web Developer platit si lucrez cu mai toate, exceptand Java).

In schimb, probabil iti va fi greu sa inveti sa gandesti structurat, pentru program nu pentru tine.

Sunt dispus sa te ajut oricand ai o problema cu conditia sa vad ca ai incercat sa faci ceva, e mai usor sa-ti corectez scripturile pt. ca asa iti pastrezi stilul de programare si inveti unde ai gresit.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...