Jump to content
  • 0

disconnect after few min


raven32

Question

There is 2 weeks that im having this problem: i will disconnect from server after few mins playing or maybe only one min.it says= disconnected:connection to the server lost [CD16] and this is not only for one server. There are 16 servers in my recent that are my favorite servers but only can play one of the servers that works everytime and thats

||mini-missions||. i can play this server for hours with no problem and in internet part the servers that i cant play will turn black after a while. my favorite server is zombie hell party . this server and other servers that im not able to play will become available after some hours and then after i play for few mins in these servers i lose my connection. everytime that i lose my connection it gives me the massage that i wrote in sec line. PLEASE HELP!!!

and i forgot to say: i started using mta 2 years ago and i didnt have any problem with servers till 2 weeks ago and this happened for first time when i was playing then i disconnected from the server and this shit happened. I reinstalled gta and mta 2 times but it didnt work

Link to comment

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...