Jump to content

[Problema]MTA-Generarea mapei si a obiectelor.


Recommended Posts

Astazi am intrat pe un server de RP Romanesc(nu era prima oara).Am observat ca obiectele,terenul nu se renderesc deloc si vedeam numai gri in jurul caracterului meu.Pe alte servere(spre exemplu de DayZ)era ok:nu aveam probleme cu mapa.Stiti cumva ce as putea face?Am reinstalat si tot GTA-ul,MTA-ul,am facut alte setari video(crezand ca e vreo problema de la rezolutie).Uitati si cateva poze daca nu intelegeti despre ce vorbesc.

46xhgBS.png

zbQpDMS.png

K4DmUSN.png

Link to comment

Serverul are o versiune veche, scripturile sunt probabil făcute prost, plus un posibil lag de la modurile serverului, și ai tot ce-ți trebuie pentru a păți așa ceva. Scripturile acelea au un render propriu la obiecte, pickup-uri și vehicule, tu, ca jucător nu ai prea multe ce poți face, doar deținătorii serverului, dar după cum știu că nu le au cu scripting-ul, nu știu dacă îțî pot rezolva problema. Schimbă macazul.

Link to comment

Mihailescu are 300MB de Moduri.

Toti jucatorii au minim 20 masini, toate luate cu bani reali. Esenta RPului e sa muncesti pentru proprii bani nu sa furi de la mami si tati 20 euro pe zi si sa-i bagi intr-un joc.

Cu toate asta, el nu are nicio vina, isi scoate banii, si o face la un nivel inalt, de pe seama copiilor care o sa constituie peste 10 ani o adunatura de inapti, ca altfel nu se pot numi.

Adica acolo se fac /do TINTESTE si /do TRAGE, si se da jail in caz contrar. Se da jail daca faci /me il bate pe Danut pe umar, in ideea ca nu ii stii numele IC (3 ani de RP pe Valhalla umiliti de roleplayul romanesc).

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...