Jump to content

MTA Romania [Uitativa ;)]


Proxenet'u

Recommended Posts

Ce-ati zice sa ne adunam toti scripteri si sa facem un server legendar ;)!! Asa cum a fost World Gaming odata .. cand nu faceau toti handicaptii servere etc ... mi e dor de MTA de atunci ! Daca sunteti de acord sa ne adunam toti scripteri , sa facem un server mai tare ca Mihaelescu, Atunci dati add Skype : bobo_puma2010 .

P.S Nu-mi dati add daca nu aveti mai mult de 14 15 ani .

Link to comment
  • Scripting Moderators

Ce? Nu conteaza cati scripteri sunt, conteaza cum iti faci management-ul. Degeaba toata initiativele asta cu 'readucem RP-ul inapoi', 'facem aia si aia'. La urma urmei, playerii de pe MTA sunt pe latura Race/Play/RPG/DayZ, nici vorba de RP, sau daca e RP, e unul foarte low.

S-a ajuns la nimic pentru ca nu este initiativa, eu o sa incerc sa refac vR-ul, Roleplay-ul de pe MTA, si parerea tuturor despre MTA-ul Romanesc.

well_okay.gif

Mult noroc, insa (strict parerea mea), cu un forum ca si RO-RP-ul de pe SA-MP, 15 staff members la 30 de jucatori(=15 jucatori, 15 sunt staff), banuiesc ca va fi la fel ca celelalte servere, un loop continuu.

Link to comment
  • Scripting Moderators
Macar eu incerc sa fac ceva. Voi doar stati si comentati pe aici, nu vreau conflicte dar asta e adevarul.

Si eu am incercat, m-am lovit de realitate. Am incercat sa induc HARD RP-ul, n-am avut cu cine.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Sunteti incredibili... s-au facut n topic-uri de genul astuia si nu s-a ajuns la nimic. "Haideti sa ne adunam toti scripterii", "Sa iasa ceva frumos" s.a.m.d. Si, evident, toti trageti uimitoarea concluzie cum ca M.T.A.-ul "romanesc" nu poate, lol. Cand cineva cere ajutor( nu e cazul meu, stati linistiti), incepeti: "Nu oferim ajutor cu LEAKED scripts" etc. Normal, pentru eminentele romanesti ce joaca M.T.A. e o dificultate inimaginabila sa faca o propozie in romaneste total. Ca na, daca intri pe servere romanesti(strict Race), toti retardatii cu maxim 5 neuroni(4 dintre ei fiind pe moarte) trebuie sa-si exprime nemultumirile(total nefondate de cele mai multe ori), prin propozitii de genul: "shit map, shit script, nice map", DESI SERVERUL E PLIN DE ROMANI. Deci astia sunt, in mare parte jucatorii romani de MTA. Analfabeti, creduli si multi.

Si acum, daca tot ati vorbit atat despre a face un server cum nu s-a mai vazut, de ce nu va uniti voi, astia care sunteti asa priceputi in ale scriping-ului, si faceti un server(RP, race, poate chiar ceva nou, ce vreti voi), care sa atraga pleaba societatii, in speta jucatorii romani de MTA, care populeaza maxim 2 servere: Mihailescu si pana mea( zic totusi sa nu injur). De ce nu incercati? Poate reusiti sa le descuiati mintile imbecililor romani care se cred pielea p**ii si ar fi in stare sa te pupe in c*r toata ziua pentru favoruri pe al tau server. Patetic, patetic... Merita sa incercati, zic.

Link to comment

Eu voi încerca cu vR-Gaming, după cum unii poate ați observat. Dacă este cineva care vrea să mă ajute, fără mari așteptări la "admin" sau mai știu eu ce, poate să mă contacteze pe skype la: freestyleaxel.

Link to comment

Mihailescu are in mare parte are boti. Sigur daca ati jucat pe acel server,veti vedea ca vine unu cu o masina,va atata si dupa se urca in masina si pleaca de ex.. Plus ca,ieri s-a vazut maxim 20-30 jucatori au intrat pe serveru lui,iar dimineata de la 10 de la 20-30 jucatori urca brusc la 70-80.

Lasand asta deoparte,daca romanii vad ca un server trece de 60 jucatori se apuca si ei sa faca ce a facut acel server,deschizand un server cu acelasi gamemode,in concluzie se poate spune ca sunt foarte usor de manipulat.

Link to comment
  • 1 year later...

Măcăr știi cel puțin bazele lua dacă tot ne povestești de "haidaț pretenași să facem un svr super pi**** de RP să ne adunăm toți să facem cv!!!", stai tu chill că nu e chiar așa roz și plină de ciocolată conceperea unui server de RolePlay m8. Sau bănuiesc că tu nu te bagi la el ? doar șezi acolo și dai indicații ș.a.m.d

Edited by Guest
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...