Jump to content

[REL] ModLoader 1.0 - Loads any mod without scripting!


Remi-X

Recommended Posts

  • Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tired of editing meta.xml, editing your script, and looking up whatever modelID? Not even mentioned handling changes? Here's the perfect solution! Never having to edit meta.xml, never being

I have put the .dff , the .txd and the .hnd of the model what I was download in the server\mods\deathmatch\resources\modloader.zip[\vehicles].

I launch the server and start modloader.

I go to my server, I take the vehicles, but the present texture was the default texture.

Link to post

Look, normally you have like server/deathmatch/resources/modloader.zip/meta.xml. If you unzip it, it should be like server/deathmatch/resources/modloader/meta.xml. I don't really know how to explain it better, sorry :S It's definitely not the problem of modloader, as I've tested it thoroughly.

Link to post

I have try to re-install the romero and I have find it:

Server log:

=========================================================== 
= Multi Theft Auto: San Andreas v1.1.1 
=========================================================== 
= Server name      : Virtual server 
= Server IP address:  
= Server port      : 22003 
=  
= Log file         : ..ver zombies/mods/deathmatch/logs/server.log 
= Maximum players  : 5 
= HTTP port        : 22005 
= Voice Chat       : Disabled 
=========================================================== 
[2011-10-30 19:47:41] Resources: 190 loaded, 0 failed 
[2011-10-30 19:47:41] Querying game-monitor.com master server... success! 
[2011-10-30 19:47:42] Querying backup master server... success! 
[2011-10-30 19:47:42] Starting resources.................. 
[2011-10-30 19:47:43] Server started and is ready to accept connections! 
[2011-10-30 19:47:43] Type 'help' for a list of commands. 
[2011-10-30 19:47:52] start: Requested by Console 
[2011-10-30 19:47:52] Starting modloader 
[2011-10-30 19:47:52] start: Resource 'modloader' started 
[2011-10-30 19:47:52] INFO: It seems you use the default resource name for ModLoader. 
[2011-10-30 19:47:52] INFO: It's reccomanded to change the name to something unique. 
[2011-10-30 19:47:52] INFO: Please read the readme for more information. 
[2011-10-30 19:47:52] INFO: Added file entry for vehicles: romero - vehicles/romero.txd 
[2011-10-30 19:47:52] INFO: Added file entry for vehicles: romero - vehicles/romero.dff 
[2011-10-30 19:47:52] INFO: New mods saved. Restarting resource.. 
[2011-10-30 19:47:52] INFO: ModLoader has no permission to restart the resource! Instead, do it manually or add this resource to the ACL. 
[2011-10-30 19:49:28] SHUTDOWN: Got shutdown command from Console (No reason specified) 
[2011-10-30 19:49:28] Server stopped! 
[2011-10-30 19:49:28] Stopping resources..................... 
[2011-10-30 19:49:28] Closing SQLite3 database 
[2011-10-30 19:49:28] Closing SQLite3 database 

At the 28th line modloader request a restart. I do it manually, and when I launch the server I have that:

=========================================================== 
= Multi Theft Auto: San Andreas v1.1.1 
=========================================================== 
= Server name      : Virtual server 
= Server IP address:  
= Server port      : 22003 
=  
= Log file         : ..ver zombies/mods/deathmatch/logs/server.log 
= Maximum players  : 5 
= HTTP port        : 22005 
= Voice Chat       : Disabled 
=========================================================== 
[2011-10-30 19:49:39] Resources: 190 loaded, 0 failed 
[2011-10-30 19:49:39] Querying game-monitor.com master server... success! 
[2011-10-30 19:49:40] Querying backup master server... success! 
[2011-10-30 19:49:40] Starting resources.................. 
[2011-10-30 19:49:42] Server started and is ready to accept connections! 
[2011-10-30 19:49:42] Type 'help' for a list of commands. 
[2011-10-30 19:49:49] start: Requested by Console 
[2011-10-30 19:49:49] [color=#BF0000]WARNING: File 'vehicles/romero.dff' in resource 'modloader' is invalid.[/color] 
[2011-10-30 19:49:49] Starting modloader 
[2011-10-30 19:49:49] start: Resource 'modloader' started 
[2011-10-30 19:49:49] INFO: It seems you use the default resource name for ModLoader. 
[2011-10-30 19:49:49] INFO: It's reccomanded to change the name to something unique. 
[2011-10-30 19:49:49] INFO: Please read the readme for more information. 
[2011-10-30 19:50:01] SHUTDOWN: Got shutdown command from Console (No reason specified) 
[2011-10-30 19:50:01] Server stopped! 
[2011-10-30 19:50:01] Stopping resources..................... 
[2011-10-30 19:50:02] Closing SQLite3 database 
[2011-10-30 19:50:02] Closing SQLite3 database 

The meta.xml:

<meta> 
    <info type="script" description="Automatically load any mod you want!" author="Remi-X" version="1.0.3" name="ModLoader" /> 
    <script src="loader_s.lua" type="server" /> 
    <script src="deleter_s.lua" type="server" /> 
    <script src="handling.lua" type="server" /> 
    <script src="data.lua" type="server" /> 
    <script src="replacer_c.lua" type="client" /> 
    <file src="vehicles/romero.txd"></file> 
    <file src="vehicles/romero.dff"></file> 
</meta> 

Link to post

I had the "WARNING: File 'vehicles/romero.dff' in resource 'modloader' is invalid." error too, but it worked just fine for me. I think MTA is messing with custom models per PC. I can't do anything about this, so the only thing I can say is, search for another mod. Sorry.

Link to post
  • 2 weeks later...

Hi all and Remi-X

i would like to thank you very much for your work its work more than perfect

i load 25+ car mods & 15+ weapon mode & the best 15+ skins

i am very happy :D

But there are a bug or something like that (maybe it from mta)

when i put new (car/skins/weps) mod when server running and restart the modloader by consle or ingame

the game always crash so if you can help me i will really appreciate your help :)

Link to post

That might be caused because MTA isn't made to handle a lot of mods at one time. I could make a timer, and let the mods load slower. But for race servers, this feature will be a hell.

Besides, The_GTA is currently fixing every flaw of model loading, so high chance that you won't crash with his work. Hopefully he's done by 1.2.

Link to post
  • 3 weeks later...

Hello,

I have been using your mod for a while and I want to know if it is possible to load a upper suspension of -0.02?

Cause I get an bad Value error (for the people who wanna know its used for the monowheel mod)

Link to post

I checked Upperlimit and Lowerlimit and they are not equal.

And also tried another value:

-1 works anything below that does not work

I don't know if its because Lowerlimit is -0.03 is it?

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...