Sign in to follow this  
Zekrom

WIERD ERROR

Recommended Posts

ONE DAY I WAS PLAYING MTA ON A RACE SERVER.SUDDENLY,

WHEN THE MAP STARTED MY W BUTTON STOPPED

WORKING FOR THE GAME NOT THE CHAT.

SAME PROBLEM FOR OTHER SERVERS.

YES I USE VEHICLE MODS ,

BUT THAT DID NOT EFFECT ME IN THE PAST.

I REMOVED THE LATEST MOD , BUT STILL THERE IS

ERROR , CAN SOMEONE HELP? :cry:

Share this post


Link to post

Could you provide a dxdiag report? Press the Windows key + R, type dxdiag, press Enter, click Save all information... and post the contents of the saved log here within Code tags. Also delete the gta_sa.set file located in the GTA San Andreas User Files in your Documents folder/library (Windows Vista and 7 users) or My Documents directory (Windows XP users).

Share this post


Link to post

here it is..

------------------ 
System Information
------------------
Time of this report: 5/4/2011, 20:00:27
       Machine name: NIPUN-PC
   Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.101014-0432)
           Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: TOSHIBA
       System Model: Satellite A500
               BIOS: Ver 1.00PARTTBLD
          Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     P8700  @ 2.53GHz (2 CPUs), ~2.5GHz
             Memory: 3036MB RAM
          Page File: 1743MB used, 4529MB available
        Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
     DxDiag Version: 6.00.6001.18000 32bit Unicode
 
------------
DxDiag Notes
------------
      Display Tab 1: No problems found.
        Sound Tab 1: No problems found.
          Input Tab: No problems found.
 
--------------------
DirectX Debug Levels
--------------------
Direct3D:    0/4 (retail)
DirectDraw:  0/4 (retail)
DirectInput: 0/5 (retail)
DirectMusic: 0/5 (retail)
DirectPlay:  0/9 (retail)
DirectSound: 0/5 (retail)
DirectShow:  0/6 (retail)
 
---------------
Display Devices
---------------
        Card name: ATI Mobility Radeon HD 4600 Series
     Manufacturer: ATI Technologies Inc.
        Chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x9480)
         DAC type: Internal DAC(400MHz)
       Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9480&SUBSYS_FF001179&REV_00
   Display Memory: 2281 MB
 Dedicated Memory: 1019 MB
    Shared Memory: 1262 MB
     Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
          Monitor: Generic PnP Monitor
      Driver Name: atiumdag.dll,atidxx32.dll,atidxx64,atiumdva.cap,atiumd64,atiumd6a,atitmm64
   Driver Version: 8.14.0010.0662 (English)
      DDI Version: 10.1
Driver Attributes: Final Retail
 Driver Date/Size: 4/22/2009 00:51:40, 3082752 bytes
      WHQL Logo'd: Yes
  WHQL Date Stamp:
Device Identifier: {D7B71EE2-D7C0-11CF-5F70-0ADFA1C2C535}
        Vendor ID: 0x1002
        Device ID: 0x9480
        SubSys ID: 0xFF001179
      Revision ID: 0x0000
      Revision ID: 0x0000
      Video Accel: ModeMPEG2_A ModeMPEG2_C
 Deinterlace Caps: {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
                   {5A54A0C9-C7EC-4BD9-8EDE-F3C75DC4393B}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY
                   {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(UYVY,UYVY) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
                   {5A54A0C9-C7EC-4BD9-8EDE-F3C75DC4393B}: Format(In/Out)=(UYVY,UYVY) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY
                   {5A54A0C9-C7EC-4BD9-8EDE-F3C75DC4393B}: Format(In/Out)=(YV12,0x32315659) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=
                   {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
                   {5A54A0C9-C7EC-4BD9-8EDE-F3C75DC4393B}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY
                   {5A54A0C9-C7EC-4BD9-8EDE-F3C75DC4393B}: Format(In/Out)=(IMC1,UNKNOWN) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=
                   {5A54A0C9-C7EC-4BD9-8EDE-F3C75DC4393B}: Format(In/Out)=(IMC2,UNKNOWN) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=
                   {5A54A0C9-C7EC-4BD9-8EDE-F3C75DC4393B}: Format(In/Out)=(IMC3,UNKNOWN) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=
                   {5A54A0C9-C7EC-4BD9-8EDE-F3C75DC4393B}: Format(In/Out)=(IMC4,UNKNOWN) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=
                   {5A54A0C9-C7EC-4BD9-8EDE-F3C75DC4393B}: Format(In/Out)=(S340,UNKNOWN) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=
                   {5A54A0C9-C7EC-4BD9-8EDE-F3C75DC4393B}: Format(In/Out)=(S342,UNKNOWN) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=
     DDraw Status: Enabled
       D3D Status: Enabled
       AGP Status: Enabled
 
-------------
Sound Devices
-------------
            Description: Speakers (Realtek High Definition Audio)
 Default Sound Playback: Yes
 Default Voice Playback: Yes
            Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0272&SUBSYS_1179FF02&REV_1000
        Manufacturer ID: 1
             Product ID: 100
                   Type: WDM
            Driver Name: RTKVHDA.sys
         Driver Version: 6.00.0001.5821 (English)
      Driver Attributes: Final Retail
            WHQL Logo'd: Yes
          Date and Size: 3/30/2009 20:13:42, 2350624 bytes
            Other Files:
        Driver Provider: Realtek Semiconductor Corp.
         HW Accel Level: Basic
              Cap Flags: 0xF1F
    Min/Max Sample Rate: 100, 200000
Static/Strm HW Mix Bufs: 1, 0
 Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0
              HW Memory: 0
       Voice Management: No
 EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No
   I3DL2(tm) Listen/Src: No, No
Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No
 
---------------------
Sound Capture Devices
---------------------
            Description: Microphone (Realtek High Definition Audio)
  Default Sound Capture: Yes
  Default Voice Capture: Yes
            Driver Name: RTKVHDA.sys
         Driver Version: 6.00.0001.5821 (English)
      Driver Attributes: Final Retail
          Date and Size: 3/30/2009 20:13:42, 2350624 bytes
              Cap Flags: 0x1
           Format Flags: 0xFFFFF
 
-------------------
DirectInput Devices
-------------------
      Device Name: Mouse
         Attached: 1
    Controller ID: n/a
Vendor/Product ID: n/a
        FF Driver: n/a
 
      Device Name: Keyboard
         Attached: 1
    Controller ID: n/a
Vendor/Product ID: n/a
        FF Driver: n/a
 
      Device Name: ENE CIR HID Receiver
         Attached: 1
    Controller ID: 0x0
Vendor/Product ID: 0x1524, 0x0100
        FF Driver: n/a
 
      Device Name: ENE CIR HID Receiver
         Attached: 1
    Controller ID: 0x0
Vendor/Product ID: 0x1524, 0x0100
        FF Driver: n/a
 
      Device Name: ENE CIR HID Receiver
         Attached: 1
    Controller ID: 0x0
Vendor/Product ID: 0x1524, 0x0100
        FF Driver: n/a
 
      Device Name: ENE CIR HID Receiver
         Attached: 1
    Controller ID: 0x0
Vendor/Product ID: 0x1524, 0x0100
        FF Driver: n/a
 
      Device Name: Microsoft eHome Infrared Transceiver
         Attached: 1
    Controller ID: 0x0
Vendor/Product ID: 0x045E, 0x006D
        FF Driver: n/a
 
      Device Name: Microsoft eHome Infrared Transceiver
         Attached: 1
    Controller ID: 0x0
Vendor/Product ID: 0x045E, 0x006D
        FF Driver: n/a
 
      Device Name: Microsoft eHome Infrared Transceiver
         Attached: 1
    Controller ID: 0x0
Vendor/Product ID: 0x045E, 0x006D
        FF Driver: n/a
 
      Device Name: Microsoft eHome Infrared Transceiver
         Attached: 1
    Controller ID: 0x0
Vendor/Product ID: 0x045E, 0x006D
        FF Driver: n/a
 
Poll w/ Interrupt: No
 
-----------
USB Devices
-----------
+ USB Root Hub
| Vendor/Product ID: 0x8086, 0x2937
| Matching Device ID: usb\root_hub
| Service: usbhub
| Driver: usbhub.sys, 6/6/2008 05:19:11, 194560 bytes
| Driver: usbd.sys, 6/6/2008 05:18:50, 5888 bytes
 
----------------
Gameport Devices
----------------
 
------------
PS/2 Devices
------------
+ Standard PS/2 Keyboard
| Matching Device ID: *pnp0303
| Service: i8042prt
| Driver: i8042prt.sys, 1/21/2008 06:23:20, 54784 bytes
| Driver: kbdclass.sys, 1/21/2008 06:23:23, 35384 bytes
|
+ HID Keyboard Device
| Matching Device ID: hid_device_system_keyboard
| Service: kbdhid
| Driver: kbdhid.sys, 1/21/2008 06:23:23, 15872 bytes
| Driver: kbdclass.sys, 1/21/2008 06:23:23, 35384 bytes
|
+ Microsoft eHome Remote Control Keyboard keys
| Matching Device ID: hid\irdevice&col05
| Service: kbdhid
| Driver: kbdhid.sys, 1/21/2008 06:23:23, 15872 bytes
| Driver: kbdclass.sys, 1/21/2008 06:23:23, 35384 bytes
|
+ Microsoft eHome MCIR Keyboard
| Matching Device ID: hid\irdevice&col06
| Service: kbdhid
| Driver: kbdhid.sys, 1/21/2008 06:23:23, 15872 bytes
| Driver: kbdclass.sys, 1/21/2008 06:23:23, 35384 bytes
|
+ Microsoft eHome MCIR 109 Keyboard
| Matching Device ID: hid\irdevice&col07
| Service: kbdhid
| Driver: kbd106.dll, 1/21/2008 06:23:23, 6656 bytes
| Driver: kbdhid.sys, 1/21/2008 06:23:23, 15872 bytes
| Driver: kbdclass.sys, 1/21/2008 06:23:23, 35384 bytes
|
+ Terminal Server Keyboard Driver
| Matching Device ID: root\rdp_kbd
| Upper Filters: kbdclass
| Service: TermDD
| Driver: i8042prt.sys, 1/21/2008 06:23:20, 54784 bytes
| Driver: kbdclass.sys, 1/21/2008 06:23:23, 35384 bytes
|
+ Synaptics PS/2 Port TouchPad
| Matching Device ID: *syn0712
| Upper Filters: SynTP
| Service: i8042prt
|
+ HID-compliant mouse
| Matching Device ID: hid_device_system_mouse
| Service: mouhid
| Driver: mouhid.sys, 1/21/2008 06:23:20, 15872 bytes
| Driver: mouclass.sys, 1/21/2008 06:23:20, 34360 bytes
|
Edited by Guest

Share this post


Link to post

i tried after deleting gta_sa.set but it still does not work....

Share this post


Link to post

First, please try going to Settings -> Binds -> Load defaults, then restart MTA and see if that fixes your issue.

If not, please install the following:

That is a gigantic list of things to update. Please post another dxdiag log after you update all of these.

Share this post


Link to post

tnx,it started working.1 more thing.on a server[freeroam],when i wrap 2 some place,it crashes.why?

Oh,and when i start MTA,it minimizes several times.can you tell me the reason? :roll:

Share this post


Link to post
tnx,it started working.1 more thing.on a server[freeroam],when i wrap 2 some place,it crashes.why?

Oh,and when i start MTA,it minimizes several times.can you tell me the reason? :roll:

I believe the minimizing may be caused by MTA causing the Windows Aero theme to disable. I believe there is a setting in 1.0.5 to workaround this setting.

I can't explain your first crash.

Share this post


Link to post
tnx,it started working.1 more thing.on a server[freeroam],when i wrap 2 some place,it crashes.why?

Oh,and when i start MTA,it minimizes several times.can you tell me the reason? :roll:

Because your Aero (Windows Vista / 7 default visual style) minimizes your MTA.

When you warp 2 times to a place... you said you have mods installed? that is.

Maybe, there is an object from your mods on a map, and that object repeats many times... not too possible.

The most possible reason is, there is a modificated car (I mean cars like Elegy or euros tuned) put on the same car your modification put.

Not understand? maybe you replace a car (for example I put an Aston Martin DB9) that cannot be tuned, if you tune it, or you see on the map any Aston Martin tuned, GTA will crash.

I recommend to reinstall your MTA, because when you put mods, the file that contains all data of Vehicle Tuning / handling parts is modified.

Share this post


Link to post

For the tuning,if you put nitro will it crash?(I don't know which mod crashes the game.)I can't uninstall my GTA:SA because i lost the CD-ROM for it.Also,I try to warp to an empty place where there is no one and it sill crashes.I have tried this many times.Any suggestion ? :|

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.