Zeros

Can help me??

Recommended Posts

Test Server noW!!!

1264

20031

32

0

20031

1

1

logs/server.log

acl.xml

logs/scripts.log

0

0

look this is me mtaserver.conf and this is me MTA console thump_2205665dibujo.jpg

Share this post


Link to post

Fantastic! Thanks for posting us your MTAserver.conf and console pic! Now we can fix it...

..if we knew what the problem is. -.-

Share this post


Link to post

no i need help because i can enter to me server and others no and need help because i cant see me server on the borwser list

Share this post


Link to post

Edited because bad english jajjajjaja xD:cry:

Edited by Guest

Share this post


Link to post

Learn English. Seriously. It's almost impossible to understand what you're trying to say, which sucks for both of us, since we can't help you.

Share this post


Link to post

Don't over exaggerate... It's indeed a bit annoying to read like this, but not impossible...

Anyway, did you also portforward 20154 UDP? (20031 + 123, read the ASE instruction)

Share this post


Link to post

so sorry me bad english xD i no are good for english agghhhh i speak spanish

can help me with my server - I could see if any error?

Share this post


Link to post

me problem is i cant see me server in list I think the problem is in gamemonitor i try to add server and ip failed and dont know what happens or if not is of portforward

Share this post


Link to post

Like Gamesnert said, if you use a router for your connection, you will have to forward the port which you're using for your server (20031 tcp/udp) on your router.

Fine site for learning how to do it: http://portforward.com/

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.