Sign in to follow this  
ijsf

MTA:VC PROBLEM FIX

Recommended Posts

Guest

When i do start a new game, multi theft auto the game crash at the load screen with an unhandled exception. Do this all the time so i cant play.

i have already put the text in mta and put mta run on windows 98.

I dont mod and i never downloaded a mod.

The game runin singleplayer, only mta crash

HELP ME PLEASE

Share this post


Link to post
Guest

When i do start a new game, multi theft auto the game crash at the load screen with an unhandled exception. Do this all the time so i cant play.

i have already put the text in mta and put mta run on windows 98.

I dont mod and i never downloaded a mod.

The game runin singleplayer, only mta crash

HELP ME PLEASE

answer me at gr1ndc0re@hotmail.com

Share this post


Link to post

Maybe he means running it on 98 compatibility?

i have already put the text in mta and put mta run on windows 98.

^ Dunno, sounds kinda vague :S. Either way, isn't 98 compatibility on XP's a no go as well (or should I say "nogo"? :P)?

Share this post


Link to post

XP or 2000 only from my understanding

don't matter he is behind the language firewall and he can't get the message. He would have just called me a cheater if he got in the game anyway.

Share this post


Link to post
Guest

i do every thing the manual of mta said

i have windows xp

i cant play and i think im the only one with that problem

answer me please if you know how to make my mta work

gr1ndc0re@hotmail.com

Share this post


Link to post
Guest

my game is crash when y choose my player and the car crash and my game is crash please tell me the solution y use win xp and teh version of mta 0.3 and y can´t play

Share this post


Link to post
Guest

yes I have the version of mtavc 0.3r2

Share this post


Link to post
Guest

Oookay... Here's the story.

OS: Windows XP Home Ed

GTA:VC is in C:\program files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City

MTA is in C:\Program Files\MTA

All other files having to do with GTA or MTA in the past have been uninstalled and deleted, including mods.

I re-install both VC and MTA today, and have modified nothing.

I enter All-Seeing Eye, and try to join "Test Server."

I try to connect, it says, "mta_dll.dll not found. Try Repathing," bullcrap. So I do!

I come back, choose my gta-vc.exe, and it freezes when I hit ok. I try both versions.

I leave MTA and come back again, hit Start Game, and it shows, "Missing mta_dll.dll," again.

I've tried all remedies: Language, Read-Onlys, ReInstalling, Version changing... Nothing

What's up here?

Share this post


Link to post
Guest

I didn't read the part where it says it's only a patch. :( Lemme try something.

Share this post


Link to post
Guest

For some reason I cannot get MTA VC to run at all, I can get into the server box thing but cant start game, I have the 0.3r2 and I reset game path then tried again and i just keep getting "error initializing MTA dll" message. I have the files in the correct folders......

Share this post


Link to post

Eisiger, I found out the problem, do this:

open up C:\Windows\mta.ini and add this line:

[game-exe]

location=Your:\path\to\gta-vc.exe

For some reason MTA 0.3r doesnt add that line, but 0.2.2 does, wierd

Share this post


Link to post
Guest

hi

here's my problem:

i've got two computers in my LAN - Win98SE & WinXPprofessional

i've installed MTA:VC 0.3rc2

when i'm creating server on XP, and connecting to this server using that Win98SE after 3min playing it disconnects :/ (that 98SE), then i'm reconnecting, and i see my friend, but i see what he've been doing 3min ago - -', and another disconnect, somthing's wrong whit time... i think.. it's the same situation when i host on 98SE ... is there any solution, that would help with that problem ?

//sorry about my english :/

Share this post


Link to post
Guest

about win98se and XPpro, apparently they are incompatible for networking, (some computer shop told me) because of different ipx or ... something?? coz XP is NT5.1 - new technology, networking is done differently. someone who knows what they're talking about can carry on?

Share this post


Link to post
Guest

em, but i think in my situation - is not a problem of 98vsXP, i've played on XP and it someties was disconnecting, but becouse of unhandled error.. but what is hapenning on my 98 (i don't want to play on that xp, cuz the LAN card is weak, and i've got awful ping :/) on my 98 - even if i'm connecting to a server on AllSeeingEye - and not playing in the same moment on that XP (it is off) it happens the same problem - after a while of playing i see 'Disconnected from Server'. i can connect again and it works - but that kinda play - is meaningless :/ ... so... is there any solution to repair that fckn problem on 98 ?????

Share this post


Link to post
about win98se and XPpro, apparently they are incompatible for networking, (some computer shop told me) because of different ipx or ... something?? coz XP is NT5.1 - new technology, networking is done differently. someone who knows what they're talking about can carry on?

Not really. The only "incompatability Issue" for networking you will run into is Win9x's lack of NTFS support over network + No user account ability to log into for file share perms.

As far as 2 b0xes on a network using IP's to communicate, 98 & XP work fine. I remote Admin client b0xes on my lan running win 98 by DNS name, Fine.

Share this post


Link to post
Guest

I reciently downloaded mta and had no probs the first day i used it, the following day i went to go play and every server i joined i would like spin in circles to the right while on foot. It would also happen when i was in a chopper. Made the game pretty much un playable unless i was in a car. I checked all my keys to make sure none were stuck, and even reset my controls for turning with no success. Following this i went to try playing single player and found out it was also happening on this. I have never had a prob like this, and there is no probs like this on any of the 5 other games i play. I then reinstalled it and the same thing continued to occur. I have deleted all gta directories along with mta. Any ideas how to fix?? Thx guys and i hope yall can help me fix it.

Share this post


Link to post

unplug any and all joysticks or "advanced mice" then start the game, this tends to happen a lot as well with playstation2 -> usb converters, don't know why, but it does ::shrug::

Share this post


Link to post

logitec are normally fine standard mice. Do you have any controller or joysticks plugged in at all? Unless you're running like mouse to keyboard programs or something.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.