arc_

SA-MP emulator - out now for MTA nightly builds

Recommended Posts

Are menus supposed to work?

If not, could you make some cheap implementation from menus to a simple GUI (idk, maybe buttons with the name of the options)? That would be really cool.

Share this post


Link to post

Yes, they should work. They look like the SA-MP ones except they have a different font, and can also be navigated with the mouse rather than keyboard only.

Share this post


Link to post

Speaking of which, we really should have the proper fonts if we're trying to emulate it... would it be completely impossible to get them?

Share this post


Link to post
Speaking of which, we really should have the proper fonts if we're trying to emulate it... would it be completely impossible to get them?

Proper fonts for what? They're all there alerady. Unless you mean the menu, which isnt a big deal.

Share this post


Link to post

The fonts GTA and e.g., SAMP use for in-game stuff. Menus, textdraws in SA-MP, subtitles in-game etc. The fonts I've seen in the emulator screens etc seems different. I'm more curious though, it's not like this is a huge problem.

Share this post


Link to post

Shit, I'll have to take a look to what's wrong with the code.

I know this is a little bit offtopic, but, is the admin resource working? Last time I used a nightly, it didn't.

I loaded ladmin into MTA, it also uses menus, and I think that could be the source of the problem.

Share this post


Link to post

The admin resource hasn't been updated afaik. Its developer, lil_Toady, is also working on the mod. I hope he'll take the time to fix the admin panel before the release. I'd say that actually using an emulated admin script is probably not a good idea.

Share this post


Link to post

if you want to run the emulator you will have to follow the steps in the first post. theres no way around it.

Share this post


Link to post

Hello all.

I can't run amx-emulator in the MTASA 1.0 (last release).

If I start server, in console I see error:

===========================================================

= Multi Theft Auto: San Andreas v1.0

===========================================================

= Server name : gephaest test server

= Server IP address : 95.28.***.***

= Server port : 22003

=

= Log file : ..rver/server/mods/deathmatch/logs/server.log

= Maximum players : 16

= MTU packet size : 1264

===========================================================

[11:34:56] Resources: 1 loaded, 1 failed

[11:34:56] ERROR: Error parsing banlist

[11:34:56] Querying game-monitor.com master server... success!

[11:34:56] MODULE: Loaded "AMX compatibility layer" (1.00) by "arc_"

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource helpmanager. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource joinquit. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource defaultstats. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource mapcycler. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource mapmanager. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource parachute. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource resourcebrowser. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource resourcemanager. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource scoreboard. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource spawnmanager. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource votemanager. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource webadmin. Check it exists.

[11:34:56] ERROR: Unable to start resource amx;

[11:34:56] ERROR: Couldn't find resource play. Check it exists.

[11:34:56] Server started and is ready to accept connections!

Share this post


Link to post

Looks like you didn't install resources with the server. Reinstall MTA using a full Client and Server installation.

Share this post


Link to post
===========================================================

= Multi Theft Auto: San Andreas v1.0

===========================================================

= Server name : XXXXXXXX

= Server IP address : (null)

= Server port : 22004

=

= Log file : ..-DM/server2/mods/deathmatch/logs/server.log

= Maximum players : 32

= MTU packet size : 1264

===========================================================

[23:39:32] Resources: 7 loaded, 1 failed

[23:39:32] Server password set to xxx'

[23:39:32] Querying game-monitor.com master server... success!

[23:39:32] MODULE: Loaded "AMX compatibility layer" (1.00) by "arc_"

[23:39:32] ERROR: Unable to start resource amx;

[23:39:32] Server started and is ready to accept connections!

[23:39:39] start: Requested by Console

[23:39:39] start: Resource is loaded, but has errors

[23:39:45] CONNECT: Ruby159 connected (IP: 127.0.0.1)

[23:39:46] JOIN: Ruby159 joined the game (IP: 127.0.0.1)

[23:39:53] stop: Requested by Console

[23:39:53] stop: Resource is loaded, but has errors

[23:39:55] start: Requested by Console

[23:39:55] start: Resource is loaded, but has errors

[23:41:47] Server stopped!

[23:41:47] Stopping resources...

[23:41:47] Closing SQLite3 database

Help please :shock:

Share this post


Link to post

Type 'info amx' in the console and tell us what it says.

Share this post


Link to post
[00:14:06] Status: Failed to load

[00:14:06] Included resources: 1

[00:14:06] scoreboard .. NOT FOUND

[00:14:06] Files: 15

[00:14:06] == End ==

yes I removed all resources but i put that one back and it works...

thanks :D

Share this post


Link to post

please help

===========================================================

= Multi Theft Auto: San Andreas v1.0

===========================================================

= Server name : MaxiGame.by MTA DM Server

= Server IP address : (null)

= Server port : 22003

=

= Log file : ..tasa/server/mods/deathmatch/logs/server.log

= Maximum players : 64

= MTU packet size : 1264

===========================================================

[20:40:11] Resources: 181 loaded, 0 failed

[20:40:11] Querying game-monitor.com master server... success!

[20:40:11] MODULE: Unable to find modules/king.dll!

[20:40:11] Starting resources..................

[20:40:12] Server started and is ready to accept connections!

[20:40:12] Starting amx-lsdm

[20:40:12] Map 'LSDM' started.

[20:40:12] INFO: Loading amx-lsdm.amx

[20:40:12] ERROR: .../server/mods/deathmatch/resources/amx/server/amx.lua:108: attempt to call global 'amxLoad' (a nil value)

[20:40:12] start: Resource 'amx-lsdm' started

[20:40:11] MODULE: Unable to find modules/king.dll!

king.dll located in /server/mods/deathmatch/modules/

server does not find the file king.dll

Share this post


Link to post

awesome! i installed and working but i have a big problem now race gamemode dont working :D i typed consol changemode race and :

49728135.jpg

Share this post


Link to post

Does someone have compiled for Linux file king.so from the latest build of resources?

Nowhere else can not find it, near the compile fails.

Share this post


Link to post

This should be available for the best server distro, debian! :/

Edited by Guest

Share this post


Link to post

It's the best resource ever!

But there's one thing. Since SA-MP is now 0.3, why not update it?

Cause there are more and different functions.

Sorry for bump. :oops:

Share this post


Link to post

Hey there !

Nice emulator :P

But i converted my sa-mp script to mta, it all worked fine, but i have a registration system, that creates a file for every play who /register

when i type /register in-game, won't work, dunno why ...

I hope i'll get some help from ya guys !

Thnks

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.