Sign in to follow this  
Silverfish

Cars burst into flames on entry

Recommended Posts

It happened to me several times in a row, but it didn't happen before that.

I don't know of a way to reproduce it as I didn't get much time to test it due to the game freezing.

There was at least one other guy experiencing the same thing.

Share this post


Link to post

Yeah, I've noticed it too. Maybe it's a flaw with car respawning in the mode, or cars improperly detected as non-blown?

Share this post


Link to post

I think it was because of the flames that kept igniting the vehicles over and over again after the first blow up. However, I didn't see any flames but maybe they were somehow invisible?

I noticed another weird bug on [EFO]MIB's car. His movement was a bit laggy eventhough his ping was OK and his vehicle kept constantly making a trace of these dropping parts.

Check the screenshots to get the idea:

[attachment=2]mta-screen0022.jpg[/attachment]

[attachment=1]mta-screen0023.jpg[/attachment]

[attachment=0]mta-screen0024.jpg[/attachment]

Share this post


Link to post

There was no fire to ignite the car. I'm talking the "very damaged car, soon gonna explode" kind of fire, not the "Just touched some fire on the ground" kind.

If you found a bug you should post it in a new thread, I also saw that bug actually but I didn't know what the screenie button was at the time :-( .

EDIT: I made the thread for you.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.