Guest evildude

Can't run a server - all ports fowarded

am i a retard for asking this?  

7 members have voted

  1. 1. am i a retard for asking this?

    • yes
      6
    • no
      1


Recommended Posts

Guest

hey, i have fowarded 2003 to 2126 and seperately 4003 and i have set up my server, but when its on it shows as unscanned with a ping of 99999999

i cant even connect to my own server, but it shows up as unscanned to everyone, what am i doing wrong?

peace out

evildude

Share this post


Link to post

You cannot connect to your own server using the server list when it is port forwarded. Trying to connect using the server list is in fact trying to connect to your router, since it is your external IP address. Try quick connecting to 127.0.0.1

As far as the server list, I don't know what is going on with unscanned if they were forwarded properly.

Share this post


Link to post

Have u got lan or a router?

If u have got lan then i can help u :wink:

sry if youve got router, i cant do anything to help :oops:

If it is unscanned than what u first do is make sure both computers have gta:sa and mta, then copy the fies for ur server from 1 computer to another, next ask people if they can see ur server (to do this u need to add a server name in the mtaserver.conf)

If they can ur server is ready :D, but if they cant, there must be something else that needs doing that i do not yet know..,

if this does not work, try here http://wiki.mtasa.com/index.php?title=S ... tup_Guides , Hope this works for u :wink:

Greetz, JamyDoger

P.S: I am now known as 4Cazp :mrgreen:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.