Jump to content

MY CLIENT JUST WON'T GO AT STARTUP!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

okay, first of all i already looked at "http://forum.mtasa.com/viewtopic.php?t=11098"

i posted a youtube video explaining everything. please veiw it and tell me what to do.

video address: http://youtube.com/watch?v=x9AIF9pbrDM

"When i start up MTASA this is what happens and i have version 1.0. you may not be able to see it but it plays the intro then goes black please comment telling me what to do"

:(

Link to comment

If you have Pirate copy it wont start. And it can be a error on your computer, Anti virus blocking the line or whatever. It can simpely an error in the Gta San Andreas file.

Btw when did ou buy your Gta San Andreas cd?

Link to comment

well i have 2.0 and i just downloaded 1.0 and the downgrader on this page will not work the same thing just happens

no deleting the . set file does not work :(

AND i tryed turning off my firewall and it did not work to

but maybe someone could help get the down grader to work

Link to comment

Hey, have you played Tower Defence?

Just see this flash game at http://alexfinker.com/m/index.phpHey i've got that same problem. after the rockstar logo the screen just goes black and nothing can be done. alt+f4 doesn't work, alt+tab kinda works - you still see a black screen but you can also see the pointer flashing when it goes over a link and the only way to kill mta is use alt+ctrl+delete. what can i do to fix it?

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...