Switchie

Startrace: Success to start race "Unknown"

Recommended Posts

What is this "unknown" map vote bug ?

Maybe its because i have to much maps on the server ?

This is happening

Map ends

we vote for a map "pimp my ride"

Server do this:

[13:50] * Endrace: Race "Canyon Hights" ended.

[13:50] * Startrace: Success to start race "Unknown".

[13:50] Map "Unknown" has been removed, changing to a random map..

[13:50] * Endrace: Race "Unknown" ended.

[13:50] * Startrace: Success to start race "Airport fight".

I have a script running but i dont think thats the problem

Any help plz , thx

Greetz

Share this post


Link to post

It's possible that it is the script. How many maps do you have on the server by the way?

Share this post


Link to post

its a bug on several places resulting in that ..

server sends maplist in one frame

so names get lost

but its also a bug in mta.mrc .. (which the tommis script uses)

that the name doesnt get asked again , but the name changed to unknown

its .. annoying

once lost it will generally stay lost (usually)

cuz on mapstart it re-uses the lost name

i have 3000+ maps on my server ;)

and now only 1/10 maps get a record (and setting/breaking record means cash)

but .. most annoying

is admins cant !changemap to all maps :S

ps .. reply of Aeron reply of Aeron

and reply of Oli

Share this post


Link to post

Not the only one, but by far the best one :P

Share this post


Link to post

Yo

I founded another bug:

There where like about 21 players racing and i left the server (quit) and everybody gets mega kicked when i left the server , 21 peeps in one sec kicked :shock:

So i deleted this script , it needs an update or something :wink:

Share this post


Link to post
Yo

I founded another bug:

There where like about 21 players racing and i left the server (quit) and everybody gets mega kicked when i left the server , 21 peeps in one sec kicked :shock:

So i deleted this script , it needs an update or something :wink:

so why would the script be responsible for that and not the mta server that glitched ?

Share this post


Link to post

Ok i fixed the unknown bug

dont add more then 450 maps and it will work fine :D

Greetz

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.