Fory 0 Posted March 23 Share Posted March 23 Sziasztok, egy olyan scriptet szeretnék csinálni hogy pl beírom hogy /lightning [id] akkor egy villám csapjon a player-be és a player meghalljon, nem tudom hogy, hogy kezdjek hozzá, eddig csak 1 képem van a villámról, már mint egy texture, már csak az kellene hogy lehessen látni hogy belecsapjon. kellene egy kiinduló pont. segítségeket előre is köszönöm Link to post
Fory 0 Posted March 26 Author Share Posted March 26 Nem! megpróbálkoztam csinállni 1-et, nem lett valami jó, de nekem az tökéletes amit csinálltam!! Link to post
Moderators Patrick 337 Posted March 27 Moderators Share Posted March 27 Egy kép az nem túl sok, leginkább semmi. De, a dxDrawMaterialLine3D függvénnyel tudsz képet renderelni a térben. Ehhez nyilván tudod a játékos koordinátáit. Lényegében ennyire van szükséged, innventől kezdve számtalan módon megvalósíthatod, hogy a kép/képek egy időre láthatóak legyenek. Egy nagy, vagy több kis kép egy más fölött. Useful function, ami talán segíthet egy kicsit: dxDrawImage3D Link to post
Recommended Posts