Jump to content

[HELP] Shader Brightness Problem


India

Recommended Posts

Hello, I have a shader script but there is a problem, when i start the shader all looks bright. Here is pictures for more details. I rly don't know where is problem. Pls help me

Spoiler

mta-screen-2021-02-09-00-06-28.png

Spoiler

mta-screen-2021-02-09-00-06-39.png

 

Link to post

Looks like you have changed timecyc files in your gta_sa folder or something like that check them if changed you should restore original game files then try again

Link to post
11 hours ago, 8.H.R said:

Looks like you have changed timecyc files in your gta_sa folder or something like that check them if changed you should restore original game files then try again

Its not about GTA SA folder

But Its happen sometimes not all the time

Link to post
1 hour ago, Furzy said:

If its not private shader. paste here or donwload to see.

This is files, which lua need you, i can't share script here

Spoiler

512321.png

 

Link to post
8 minutes ago, India said:

This is files, which lua need you, i can't share script here

  Hide contents

512321.png

 

I cant help you without seeing the code....

not vident.

But try to search somenting with brightness inside the script..

  • Like 1
Link to post
1 hour ago, Furzy said:

I cant help you without seeing the code....

not vident.

But try to search somenting with brightness inside the script..

Give me your discord and il give you script. There is no code for "brightness"

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...