Jump to content

THE DARKNESS Freeroam ☼ Kaliteden ödün vermeyen tek sunucu!


veyis

Recommended Posts

THE DARKNESS

FREEROAM

Sunucu ismi: THE DARKNESS Freeroam

Sunucu Adresi: mtasa://185.255.92.67:22323

Sunucu Host Bölgesi: Türkiye

Slot: 50

 

Giriş:

Kalitesiz modlardan sıkıldınız mı? İçerisinde kaliteli bir ortam bulunduran güzel araba modları bulunan sunucu mu arıyorusunuz? Tam yerine geldiniz!

Kaliteden ödün verilmeyerek hazırlanan mod paketimizle sizlere mükemmel bir deneyim sunuyoruz! Her gün düzenlenen vip çekilişleri ve etkinliklerle sizde her zaman kazanabilirsiniz!

 

Biz Kimiz?

THE DARKNESS 2007 yılında Erşan Oklu tarafından kurulmuş bir Metin2 klanından ibaretti. 2010 yılında tesadüfen Erşan'ın bir Counter Strike 1.6 jailbreak sunucusuna girip komutçu olmasıyla Yiğit ile yolları kesişti. 2-3 yıl boyunca birlikte oyun oynayıp mükemmel bir kardeşlik kurdular. Bu yılların sonunda oynadıkları sunucu ile ilişkilerini kesip yanlarında bir kaç arkadaşları ile Darkness Gaming adı altında ilk defa ortak bir klan kurdular. Counter Strike 1.6 sunucularında zaten tecrübeleri bulundukları için kaliteli bir ortam kurmayı başarıp çıktıkları klandan kat ve kat güzel bir arkadaşlık yeri oluşturdular. 6 yıl boyunca Counter Strike 1.6 sunucuları yöneten bu ekip zaman zaman 6 sunucuyu bir anda yönetmeye kadar yükselmiştir. Ardından Counter Strike 1.6 panelleri zorla kapatılan ekip bu olay üstüne Counter Strike 1.6 olan sunucu ilişkilerini bitirmiştir. Kısa bir süre sonra 2018 yılında CS:GO üzerinden bu sunucu yönetme serüvenine tekrar katılan ekip burada da başarılı olup Darkness Gaming adını tekrar tepelere taşımıştır.

Hali hazırda 3 sunucu yönetmekteyiz. ekibimizle diğer oyunlara da yönelerek oyunculara güzel ve kaliteli sunucular sağlamayı hedefliyoruz.

 

 

Sıkça Sorulan Sorular(S.S.S.):

- Sunucu aktifliği ne kadar?

• Sunucuyu yeni açmamızdan kaynaklı pek fazla bir online görmemektedir. Siz oyuncuların desteğiyle daha yüksek değerlere ulaşacağız! :)

- Sunucuda ne kadar mod / araç var?

• Sunucumuzda anlık olarak 48 araba/motor modu, 16 karakter modu, 3 harita modu bulunmaktadır.

- Sunucu MB'ı ne kadar?

• Modloader eklentisi sayesinde ilk girişinizde 85 mb dosya indirmektesiniz. Ardından yaklaşık 700 mb'lık araba dosyaları arka planda inmektedir.

- Sunucu hazır paket mi?

• Kesinlikle hayır, sunucuyu açarken dikkat ettiğimiz hususlardan biri de buydu. Hazır paket kullanımına karşıyız. Araba modlarımız da dahil olmak üzere teker teker yönetici ekibimizle seçip sunucuya eklemekteyiz.

- Diğer sunuculardan farkınız nedir?

• Öncelikle diğer sunucularda gördüğünüz hazır paket arabalar bizde bulunmamaktadır. Her araç özenle seçilmekte ve eklenemktedir. bir markadan 10-15 araba koymamaktayız. Her Marka arabayı sunucumuzda barındırmak isteriz.

- Yetkili alımı var mı?

• Sunucumuzdaki yetkili kadrosu şu anlık yeterli durumda fakat ilerleyen zamanda online sayımız arttıkça alımlar açılacaktır.

 

 

Sunucudan Kareler

spacer.png

spacer.png

spacer.png


spacer.png

 

Edited by veyis
yazım yanlışı
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...