Jump to content

Szerver lista kitiltás: lehetséges? Megoldás?


KrisT

Recommended Posts

Sziasztok! 

Segítséget szeretnék kérni. Lehetséges, hogy egy szerver a szerverlistáról tiltástkapjon, hogy a szervere ne látszódjon a keresőben? Ha igen, akkor kit tudnék ezügyben megkeresni? 

Esetemben egy saját szervermodot adtam egy szervernek. 2 év után a sajátjukénak érezték a modot. Eljöttem tőlük a modommal, nekik szabad felhasználásra otthagytam. Nyitottam egy új szervert, majd a szerverem eltünt a keresőből. A hostingom szerint lehetséges, hogy rosszakarók jelentették a szervert,és a szerverkeresőből tiltást kapott. Ennek a pontos tisztázása végett kivel tudnék beszélni és milyen elérhetőségen?

A válaszokat előre is köszönöm!

Link to comment

Próbáltam, már átneveztem, de akkor sem működött. A szervert telejsen alaphelyzetbe is állítottam, 9-10 órát vártam, és utána sem működött. A hostingom szerint IP bant kaphatott a szerver a rosszakarók jóvoltából.

Edited by KrisT
pontosítás
Link to comment
  • Moderators
14 minutes ago, KrisT said:

Próbáltam, már átneveztem, de akkor sem működött. A szervert telejsen alaphelyzetbe is állítottam, 6 órát vártam, és utána sem működött. A hostingom szerint IP bant kaphatott a szerver a rosszakarók jóvoltából.

Okés, megkérdezem hogy feketelistás-e és majd írok.

  • Thanks 1
Link to comment

Rendben. Hogyan lehetne elkerülni a legközelebbi ilyet? Az ördög nem alszik, ahogy a rosszakarók sem. Kivel tudnék beszélni, hogy ne tiltsák a szervert? Azért jelentik, mert úgy gondolják, hogy a szervermod az övék, én pedig nyitottam az ő modjukkal egy szervert. Az igazság az, hogy a szerver modot én írtam egyedül, szóval teljes jogom van a szabad felhasználására, mivel ingyen dolgoztam nekik, ráadásul több, mint 600.000 Ft bevételük volt a szerverből, kvázi a fejlesztéseimből, amiből egyáltalán nem részesedtem. Ez magyarázza, hogy új szervert nyitottam. Ők fejlesztő nélkül maradtak, és ez szúrja a szemüket. Legtöbb helyen arra hivatkoznak, hogy a szervermod az övék, azonban ez teljesen helytelen megállapítás.

Kivel tudnék beszélni ez ügyben, hogy a jövőben ilyenre ne kerüljön sor?

 

Ui: Szokták vizsgálni a reportolás hitelességét, valósságát? Mivel a vádak teljesen jogtalanok.

Edited by KrisT
utóirat
Link to comment
  • Moderators
21 hours ago, KrisT said:

Kivel tudnék beszélni ez ügyben, hogy a jövőben ilyenre ne kerüljön sor?

Most hiába beszélnél bárkivel is, majd ha megint megtörténne, akkor.

Egyébként Discordon is tudsz akár, vagy itt Fórumon privát üzenetben CCW-vel például.
Discord invite: https://discord.com/invite/mtasa

Én Discordot ajánlom, a #help-support szobában leírod angolul, hogy szerinted feketelistára kerültél és szeretnél beszélni egy adminnal aki tud neked segíteni. (és véletlen sem privátban írsz rá a staff tagokra!)

Edited by Patrick
  • Thanks 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...