Jump to content

Kreatív, érett emberek kreativitására lenne szükségem


Recommended Posts

Üdvözlök minden kedves olvasót.

Azért írom ezt az egészet, hogy a tapasztalt, jó minőségű RolePlay-re vágyóktól ötletet kérjek, amennyiben ők ezt megosztanák velem.

Egy kis infómorzsa rólam, 21 éves vagyok, 2010 óta foglalkozom a Grand Theft AUto játékaival.
2013-ban fedeztem fel a SA-MP modifikációt a Grand Theft Auto: San Andreas játékhoz. Elkezdtem a RolePlay stílust tanulgatni és belejöttem. Mikor eljött az a időszak, hogy felfedezzem a kódolást, akkor elkezdtem SA-MP szervereket módosítgatni, hozzáfejleszteni. Ahogy sok módot áttekintettem és hozzáfejlesztettem sokat tanultam. Ez addig vezetett, hogy már képes voltam saját magamtól is komplett szkripteket, rendszereket és módokat felhúzni. Egy csapat keresett fel akkor, akiknek dolgoztam egy szerveren. A szerver 90%-ra jutott, viszont a SA-MP sajnos kihalása miatt, nem került megnyitásra így a projekt lehúzta a rolót. Viszont a programozást nem hagytam fel, közben iskolába is járta ahol érettségivel végeztem el a szoftver -és adatbázisfejlesztés szakot. Sok hobbi projektem volt, különféle nyelveken. Ide nem csak a SA-MP-os próbálkozást sorolnám.

Mielőtt mindenki azt hinni, hogy egy Multi Theft Auto modifikációhoz tartozó fórum oldalon egy SA-MP-os projektet szeretnék ismét elkezdeni, NEM. Illetve még felhívom a figyelmét az embereknek, hogy nem-nem MTA-s projektről van szó. Ez a projekt a Grand Theft Auto: Five játék egyik modifikációján fog haladni.
De akkor miért írok egy Multi Theft Auto fórumra? Az ötleteket miatt, mindenkinek van ha kreatív. Ezeket szeretném összegyűjteni, hogy amit a GTA: SA már nem enged, azt megtudjuk valósítani a GTA: Five világában.

Mivel leginkább kódolással foglalkozom, így nem nagyon vagyok kreatív, hogy bizonyos rendszereket úgy kitaláljak és felépítsek, hogy az a maximum legyen, ami abból kihozható lenne. Ezért keresek olyan személyeket, akik szívesen megosztanák velem az ötletüket, elképzelésüket egy szerver rendszereiről. Ha érzed magadban azt a kis szikrát, hogy ötletet tudnál adni számunkra akkor ne habozz és írd meg nekünk a következő Google Form kitöltésével: Ide kattintva megnyithatod

A szerver módja még nem készült el így az általatok írt ötleteket könnyen beletudom építeni a rendszerekbe a csapatunk ötletelése alapján.
Aki sok, jó és használhatóan értelmes ötletet ad számunkra (amennyiben szeretne), akkor meginvitálhatjuk egy privát csapatba akik a szerver haladása során privát tesztelők lehetnek.

Köszönöm, hogy időt szántál rám és elolvastad ezt a röpke üzenetet.
További szép napot!

Edited by MrNobody
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...