Sign in to follow this  
lero

Textures problem

Recommended Posts

Hello guys, before i start i want to say that i was looking for a solution for few days on a lot of forums but it looks like no one had that before.

https://www.youtube.com/watch?v=7i4eZ1dXNZI&feature=youtu.be

 

As u can see on the video, it is really weird bug. I've been exploring the map and some of textures are invisible and buildings, houses or skips are in the other places. For example these from SF are in Paleto Bay.

 

 

Share this post


Link to post

The video is unavailable on my end. Can you please try uploading to streamable or some other website.

When you say that some buildings disappear, my immediate thought would be it's related to occlusions. Can you please try using the function https://wiki.multitheftauto.com/wiki/SetOcclusionsEnabled to disable occlusions in the entire world.

It's as simple as this:

setOcclusionsEnabled( false )

 

If this resolves it, you can define where to disable occlusions by creating a colshape and attaching the function to that shape.

Share this post


Link to post

Alright that looks far from a case of occlusions. It seems that your PC does not have enough resources to use on MTA so it's unable to load every object. Try going into MTA settings > advanced > set streaming memory to maximum. 

It could also be an "out of bounds" area in the race map where players aren't mean to go. This would be ideal to improve performance, albeit I don't think that's the case for this one.

Share this post


Link to post

It's not a problem there. I already have it on maximum. I think it might be because i changed gtasa.exe file to make my samp work properly. Maybe some files are conflicting with this version of exe i changed to?

Share this post


Link to post

I don't know. Best bet would be to install a clean copy of the game just to make sure that it isn't an issue belonging to local files.

Share this post


Link to post

okey, but can i somehow install with this gtasa.exe that ive Got now? 

Share this post


Link to post

I suggest you install GTA with a clean, legal copy of the game to verify that it isn't a cause of modded files, which are found in cracked, illegal game copies.

  • Like 1

Share this post


Link to post

well, i fixed it so i guess topic can be closed

Share this post


Link to post

Can you please help us understand what resolved the problem?

Share this post


Link to post

i just dont use this .exe that was comaptibile with samp anymore, reinstalled gta and i;ll play only mta from now on 

  • Like 2

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.