Moxie_95

[help] SetElementHealth

Recommended Posts

i tried to create a hydra with 500% hp but it sets to 205%,(exactly 2047.5 )  anyone knows why ? 

veh = createVehicle( 520 ,2047.46155, -2494.08105 , 14.5,0,0,90)
warpPedIntoVehicle(source, veh)
setElementHealth(veh, 5000)

 

Edited by Moxie_95

Share this post


Link to post

Maybe it's the maximum health for this vehicle.. I'm not sure but to make sure.. 

Make it 

31 minutes ago, Moxie_95 said:

setElementHealth(veh, 10000)

If you got the same health(205%) then you knew why but will be better if you set the health before warp Ped 

31 minutes ago, Moxie_95 said:

 

Edited by Sisqo0

Share this post


Link to post

i got 205 again

but i tried without warping the ped it was set to 1000
 

veh = createVehicle( 520 ,2047.46155, -2494.08105 , 14.5,0,0,90)
setElementHealth(veh, 10000 )

do you know why?

Edited by Moxie_95

Share this post


Link to post

Did you try to do in the same order that i said 👇👇

veh = createVehicle( 520 ,2047.46155, -2494.08105 , 14.5,0,0,90)
setElementHealth(veh, 10000 )
warpPedIntoVehicle(source, veh)

 

Share this post


Link to post
On 23/05/2020 at 05:13, Moxie_95 said:

do you know why?

Afaik the max vehicle health is  +/- 2000.

(Initial health is 1000.)

Edited by IIYAMA

Share this post


Link to post
3 hours ago, Sisqo0 said:

Did you try to do in the same order that i said 👇👇


veh = createVehicle( 520 ,2047.46155, -2494.08105 , 14.5,0,0,90)
setElementHealth(veh, 10000 )
warpPedIntoVehicle(source, veh)

 

i did and it was set to 205% again, when i tried to make it without warping the ped it was set to 1000% 
 

veh = createVehicle( 520 ,2047.46155, -2494.08105 , 14.5,0,0,90)
setElementHealth(veh, 10000 )

 what should i do, i want to warp the ped in it 

2 hours ago, IIYAMA said:

Afaik the max vehicle health is  +/- 2000.

(Initial health is 1000.)

well i tried to set it to 10000 without warping  the ped it was set to 1000% 

 

Share this post


Link to post
4 hours ago, Moxie_95 said:

well i tried to set it to 10000 without warping  the ped it was set to 1000% 

Set it to 2000, not 10000.

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.