Jump to content

Server-ul nu este afișat în listă? Ultimele soluții aici!


Recommended Posts

  • Scripting Moderators

Notă: Subiectul de mai jos reprezintă doar o traducere a ghidului realizat de către @Dutchman101, ghid ce poate fi vizualizat în formă originală aici. Toate meritele privind întocmirea prezentului ghid merg către acesta.

Dacă server-ul vostru nu apare în listă, știm despre acest tutorial de aici care, în principiu, vă v-a ajuta: https://forum.multitheftauto.com/topic/122738-server-ul-nu-apare-%C3%AEn-lista-din-browser/ - vă rugăm să vă asigurați că l-ați citit și ați încercat cele recomandate în cadrul acestuia înainte de a continua mai jos.

Uneori se poate întâmpla ca primele soluții oferite să nu funcționeze. Dacă nu reușiți să rezolvați problema în nici un fel, aici veți găsi ultimele soluții pe care le puteți încerca pentru a vă repara problema cu afișarea server-ului în browser. (Întotdeauna încercați prevederile din subiectul atașat mai sus)

* Asigurați-vă că ați verificat cerințele de bază necesare pentru găzduirea unui server și acceptarea conexiunilor astfel încât să excludeți posibilitatea ca această problemă să depindă de aspecte legate de server/rețea:

  • Verificați dacă aveți porturile deschise și funcționale. Dacă aveți nevoie de ajutor privind deschiderea porturilor pentru server-ul vostru, verificați aici pentru instrucțiuni specifice modelului vostru de router/modem: http://portforward.com/, iar dacă este necesar, suplimentați cu acest ghid: https://forum.multitheftauto.com/topic/122716-ghid-deschiderea-porturilor-pentru-g%C4%83zduirea-unui-server-de-mta/
    Pentru a vă asigura că aveți accesibilitate la porturile corecte pentru configurația pe care o aveți (porturile pe care le-ați setat), deschideți consola server-ului și scrieți: "openports".
  • Setările de firewall, dacă este un server de Windows: permiteți/creați o excepție pentru MTA Server.exe, atât pentru conexiuni interne (inbound), cât și externe (outbound).
  • Pentru Windows: Asigurați-vă că nu operați server-ul din locații ce ar putea atrage probleme legate de permisiunile fișierelor/dosarelor, spre exemplu, direct din C:/ sau din Windows disk.
  • Sună improbabil, dar dacă ați modificat mtaserver.conf deoarece ați dorit să vă personalizați setările, asigurați-vă că ASE (browser-ul de servere) este activat: 1 - [Activat, esențial pentru afișarea în lista de servere]

 

Ultima soluție:

* Dacă toate soluțiile oferite atât în cadrul subiectului de bază (https://forum.multitheftauto.com/topic/122738-server-ul-nu-apare-%C3%AEn-lista-din-browser/), cât și în cadrul acestui subiect nu v-au ajutat, atunci încercați următorul lucru:

  • Accesați-vă dosarul de client aflat în mod obișnuit în C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\MTA\config și ștergeți fișierul ''servercache.xml'';
  • Verificați dacă server-ul vostru este acum afișat după ce ați lansat MTA și ați lăsat browser-ul de servere să se încarce.

După 24 de ore sau chiar pe loc, dacă totul este în regulă, server-ul va apărea. Dacă nu apare, ceva este în neregulă cu server-ul sau cu conexiunea acestuia și ar trebui să verificați celelalte soluții (deschiderea de porturi, setările firewall și asemenea). Pentru a realiza acest lucru, consultați prima parte a acestui ghid.

* Server-ul tot nu este afișat? Asigurați-vă că ați verificat fiecare lucru ce ar putea cauza această problemă. Deschideți spoiler-ul de mai jos pentru o listă finală de parcurs:

  Hide contents

Listă:

- Ați încercat toate cele prevăzute în ghidul oficial de bază pentru rezolvarea problemelor de afișare a unui server (https://forum.multitheftauto.com/topic/122738-server-ul-nu-apare-%C3%AEn-lista-din-browser/);

- Ați luat în considerare posibilitatea că problema poate fi prezentă în mediul de rețea a server-ului vostru;

- Ați încercat toți pașii de la începutul acestui ghid (porturi, firewall și permisiuni privind fișiere/dosare);

- Ați verificat de două ori cele mai simple lucruri ce le-ați fi putut omis din cauza neatenției; utilizarea unor resurse ce nu sunt în mod exclusiv fișiere de script/mod (cu alte cuvinte: "utilizarea a orice este nepotrivit", consultați subiectul de bază menționat mai sus) sau utilizarea unor nume de comunități ce conțin (părți din) nume specifice unor comunități cunoscute: acestea pot fi cenzurate pentru a fi filtrate.

- Ați verificat din nou totul, dat fiind faptul că eșecul de a vă afișa server-ul în listă nu este vreodată legat de MTA, ci exclusiv de server și de mediul acestuia. Dacă nu reușiți să rezolvați problema în nici un fel, luați legătura cu compania ce vă găzduiește server-ul sau cu furnizorul de internet (ISP).

Asigurați-vă că folosiți acest ghid doar în situația în care ghidul pentru rezolvarea problemelor de bază privind afișarea unui server nu v-a ajutat și nu găsiți nici o altă modalitate de rezolvare.

* În afară de https://nightly.multitheftauto.com/ports/, mai există încă o opțiune de a verifica dacă server-ul vostru transmite afișarea, adăugați server-ul pe https://www.game-state.com/, iar dacă acesta acceptă afișarea și vă arată informațiile legate de server înseamnă că afișarea voastră este deja funcțională din partea porturilor query. În acest caz, încercați întâi să ștergeți doar fișierul "servercache.xml" așa cum este specificat în cadrul acestui ghid și verificați pe urmă din nou dacă problema s-a rezolvat înainte de a încerca alte soluții.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...