DiGiTal

Speed Player

Recommended Posts

@IIYAMA nothing happens :(

addEventHandler( "onClientResourceStart", getRootElement( ),
    function (  )
     setPedAnimationSpeed (localPlayer,"sprint_civi",0.001)
    end
)

 

Share this post


Link to post
36 minutes ago, DiGiTal said:

 nothing happens

Use resourceRoot, not getRootElement...

or don't even use onResourceStart at all. Just run the line for the animation speed. Because wrong using this event can lead to bugs.

 

Where are you starting the animation? Because it is missing in your code. Without animation you will not notice the difference.

 

 

---------

P.s you might need this instead because it doesn't allow you to go faster than 100% = 1.

https://wiki.multitheftauto.com/wiki/SetPedAnimationProgress

 

 

 

 

 

Edited by IIYAMA

Share this post


Link to post
addEventHandler( "onClientRender", root,
    function (  )
     setPedAnimationSpeed (localPlayer,"run_player",0.5)
	      setPedAnimationSpeed (localPlayer,"SPRINT_civi",0.5)

    end
)

@IIYAMA i used this works fine , but it slows the player. and the limit of the animspeed is 1 (1== default)

https://wiki.multitheftauto.com/wiki/SetPedAnimationProgress

tried doesn't work at all

addEventHandler( "onClientRender", root,
    function (  )
    setPedAnimationSpeed (localPlayer,"run_player",1)
	    setPedAnimationSpeed (localPlayer,"SPRINT_civi",1)
		  
		  setPedAnimationProgress ( localPlayer "run_player",1)
		  setPedAnimationProgress ( localPlayer "SPRINT_civi",1)

    end
)

 

Share this post


Link to post

animationProgress just my player no animation but like freezing but keep moving slowly

Share this post


Link to post
3 minutes ago, DiGiTal said:

animationProgress just my player no animation but like freezing but keep moving slowly

An animation goes from 0 to 100%. That takes an amount of time. But what if you increase that progress?

 

 

Share this post


Link to post
38 minutes ago, DiGiTal said:

like bugging animation but keep moving ,nothing more speed added

You are putting the animation progress to 100% ever frame...

That is the same as 0% progress.

Share this post


Link to post

Why mention the progress of the animation , i think it's useless. i don't understand your idea

Share this post


Link to post
4 minutes ago, DiGiTal said:

Why mention the progress of the animation , i think it's useless. i don't understand your idea

You do not understand that you have to go through an animation from 0% to 100% in order to even do the animation in the first place? 😱

Share this post


Link to post

that's why i dont understand why we must specify a % for the animation ! ! so just need to speed it xD

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.