BurN ✸

Could not copy to resource-cache\http-client-files-no-client-cache

Recommended Posts

Hello guys, I have a problem with my server and I couldn't solve it so far.

I send my resources to the FTP server and when I open the console within the game and update to add the new resources, simply the error.

 

 

Exemple:

[2019-09-11 18:06:34] Could not copy 'mods\deathmatch\resources\[mods-server]\[Teste-Malas]\Blur\shaders/blurH.fx' to 'mods\deathmatch\resource-cache\http-client-files\Blur\shaders\blurH.fx'
[2019-09-11 18:06:34] Could not copy 'mods\deathmatch\resources\[mods-server]\[Teste-Malas]\Blur\shaders/blurV.fx' to 'mods\deathmatch\resource-cache\http-client-files\Blur\shaders\blurV.fx'
[2019-09-11 18:06:34] Could not copy 'mods\deathmatch\resources\[mods-server]\[Teste-Malas]\Blur\shaders/mta-helper.fx' to 'mods\deathmatch\resource-cache\http-client-files\Blur\shaders\mta-helper.fx'
[2019-09-11 18:06:34] Could not copy 'mods\deathmatch\resources\[mods-server]\[Teste-Malas]\Blur\c_blur.Lua' to 'mods\deathmatch\resource-cache\http-client-files-no-client-cache\Blur\c_blur.Lua'
[2019-09-11 18:06:34] Loading of resource 'Blur' failed

 

 

Please... I need help and found no aswer on the internet...

 

PS:  Already tried reinstalling the MTA on the server and it didn't work

Share this post


Link to post

@keymetaphore

 

After upgrading the MTA server, the internal files conflict with the previous settings ... one solution was to return the MTA to the version it was in.

 


 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.