Sign in to follow this  
Abdo Nour

كود ما بيضبط معي

Recommended Posts

Posted (edited)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتهه ء

فيه كود حطيته صح وكل شيء بس مايبي يضبط معي

هو loadBrowserURL

سويت لوحة وحطيت فيها الكود ذا

local RulesW = guiCreateBrowser

وبعدين جيت حطيت كذا

local theRulesW = guiGetBrowser( RulesW )

وبعدين

    addEventHandler( "onClientBrowserCreated", theRulesW,
    function( )
        loadBrowserURL(source, "https://google.com")
    end
    )

بس يوم اجي افتح اللوحة مابيظهر لي متصفح الرابط ولا شيء

Client Side :

		local screenW, screenH = guiGetScreenSize()

		wndd.Rules = guiCreateWindow((screenW - 702) / 2, (screenH - 497) / 2, 702, 497, "", false)
		guiSetVisible(wndd.Rules, false)
        guiWindowSetSizable(wndd.Rules, false)
        guiSetAlpha(wndd.Rules, 0.90)
        guiSetProperty(wndd.Rules, "CaptionColour", "FFFFA800")

		local RulesW = guiCreateBrowser( (702 - 660) / 2, (497 - 380) / 2, 660, 380, false, false, false, wndd.Rules )
		local theRulesW = guiGetBrowser( RulesW )

		addEventHandler( "onClientBrowserCreated", theRulesW,
			function( )
				loadBrowserURL(source, "https://google.com")
			end
		)

وش المشكلة؟

Edited by Abdo Nour

Share this post


Link to post
11 hours ago, #\_oskar_/# said:

حط ب اول سطر 

wndd = {}

وجرب

اخوي كل شيء محطوط بس انا جبت الاكواد المهمة بس , لكن فى الملف الاصلي محطوط  كل شيء حق اللوحة

Share this post


Link to post
22 minutes ago, Abdo Nour said:

اخوي كل شيء محطوط بس انا جبت الاكواد المهمة بس , لكن فى الملف الاصلي محطوط  كل شيء حق اللوحة

طيب جرب هذا

local screenW, screenH = guiGetScreenSize()

		wndd.Rules = guiCreateWindow((screenW - 702) / 2, (screenH - 497) / 2, 702, 497, "", false)
		guiSetVisible(wndd.Rules, false)
guiWindowSetSizable(wndd.Rules, false)
guiSetAlpha(wndd.Rules, 0.90)
guiSetProperty(wndd.Rules, "CaptionColour", "FFFFA800")

		local RulesW = guiCreateBrowser( (702 - 660) / 2, (497 - 380) / 2, 660, 380, false, false, false, wndd.Rules )
		local theRulesW = guiGetBrowser( RulesW )

		addEventHandler( "onClientBrowserCreated", theRulesW,
			function( )
				loadBrowserURL(localPlayer, "https://google.com")
			end
		)

 

Share this post


Link to post
1 minute ago, +Source|> said:

loadBrowserURL(localPlayer, "https://google.com")

ليه لوكال بلاير ؟

 

Share this post


Link to post
3 minutes ago, DABL said:

ليه لوكال بلاير ؟

 

لانه في الكلنت سايد

Share this post


Link to post
45 minutes ago, +Source|> said:

لانه في الكلنت سايد

الوظيفة ماعندها بارامتر اللاعب

.

.

إستعمل

RequestBrowserDomains

  • Like 3

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.