Sign in to follow this  
jakson

لاق في الكود

Recommended Posts

هلا شباب 

كنت مسوي كود عشان يجيب للاعب المال حقه فل سكور بورد وسويته و اشتغل ولاكن بعرضلكم كود الان 

يجيب للاعب لاق لما يموت 

فا ياريت لو حد يساعدي يجد لي حل انو يساعدني في كود تاني او يقلي ايش الي بيجيب لاق فيه

setTimer(function()
	for i, v in ipairs ( getElementsByType ( 'player' ) ) do
		local money = getPlayerMoney(v) or 0
		local newValue = convertNumber(money).."$"
		if newValue ~= getElementData(v,"Money") then
			setElementData(v,"Money", newValue)
		end
	end
end, 100,0)

 

Share this post


Link to post

لوب داخل تايمر اجل

+ هذا الكود اللي يجيب فلوس اللاعب؟؟!

Share this post


Link to post
35 minutes ago, #BrosS said:

لوب داخل تايمر اجل

+ هذا الكود اللي يجيب فلوس اللاعب؟؟!

لا اخي هذا  يحدث كل شوي الاموال في السكور بورد يعني منغيره تصير الاموال 0 فل سكور بورد ما عارف كيف اوصلهالك و هذا  معناه انه يجيب فلوس للاعب في التاب

فا عندك حل لي نحزف بيه الاق الي بل فنكشن؟

Share this post


Link to post
On 14/06/2019 at 00:21, jakson said:

هلا شباب 

كنت مسوي كود عشان يجيب للاعب المال حقه فل سكور بورد وسويته و اشتغل ولاكن بعرضلكم كود الان 

يجيب للاعب لاق لما يموت 

فا ياريت لو حد يساعدي يجد لي حل انو يساعدني في كود تاني او يقلي ايش الي بيجيب لاق فيه


setTimer(function()
	for i, v in ipairs ( getElementsByType ( 'player' ) ) do
		local money = getPlayerMoney(v) or 0
		local newValue = convertNumber(money).."$"
		if newValue ~= getElementData(v,"Money") then
			setElementData(v,"Money", newValue)
		end
	end
end, 100,0)


 

setTimer(
	function ( )
		local newString = convertNumber ( getPlayerMoney( localPlayer ) or 0 ) .."$"
		if newString ~= getElementData ( localPlayer, "Money" ) then
			setElementData(localPlayer, "Money", newString)
		end
	end
, 1000, 0)

Client Side

Share this post


Link to post
10 hours ago, #x1AhMeD-09 said:

setTimer(
	function ( )
		local newString = convertNumber ( getPlayerMoney( localPlayer ) or 0 ) .."$"
		if newString ~= getElementData ( localPlayer, "Money" ) then
			setElementData(localPlayer, "Money", newString)
		end
	end
, 1000, 0)

Client Side

للاسف لا يعمل

Share this post


Link to post

هل استعلمت ماقلت لك ؟ addDebugHook

حلوة جداً وماتسبب لاق

Share this post


Link to post
Posted (edited)
35 minutes ago, Hakan said:

هل استعلمت ماقلت لك ؟ addDebugHook

حلوة جداً وماتسبب لاق

للاسف لم استخدمها بس علي حد علمي انه يستخدم فقط في تصحيح النصوص ولا ينصحون ب استخدامه بشكل دائم

Edited by jakson

Share this post


Link to post
2 hours ago, jakson said:

للاسف لا يعمل

المشكله في بقيت اكوادك تاكد من وظيفه 

convertMoney

او شوف اذا ناسي

end او )

في سطر

الكود بسيط ما به شي  + تاكد انك حاتط الكود في جانب الكلينت  ( Client Side ) 

2 hours ago, Hakan said:

حلوة جداً وماتسبب لاق

It should only be used when debugging scripts as it may degrade script performance.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.