Sign in to follow this  
RexolE

Network Problem IN MTA

Recommended Posts

hey guys,

first, sorry for my bad english.

I run MTADiag I dont know what is

it is:

https://pastebin.mtasa.com/633201844

 

and everytime I play in some server and its do me Network Problem and sometimes after leave me the server and Error code 16 connection lost to the server

but I have network.. and last.. its not did me it.. pls pls help

 

Share this post


Link to post

Hello @RexolE,

I'm understood a little of what you wrote. :D 

But let's get to your problem. I wil try to solve your problem as easily as possible. I will explain to you how to proceed step by step to solve this problem. I wrote  you two ways in the spoiler. 

1. Try to run MTA as an administrator.
2. Try to reinstall the MTA and run as an administrator.
3. If the two suggestions above did not help, clean the downloaded resources of the "resources" folder and download them again.

 

If nothing I wrote did not help. Write again, we will try something different.

 

 

Share this post


Link to post

Actually My Network is fine but it gives high ping tho idk why 

Share this post


Link to post
On 06/06/2019 at 07:16, Dre said:

Actually My Network is fine but it gives high ping tho idk why 

Hi @Dre,

If I understood correctly. Ping is not the fault of MTA, ping is more related to your internet. Contact the supplier. Greetings to you.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.