MrJax

[MOD]GTARumble - v0.1c - San Andreas

Recommended Posts

If i press new game my whole comp crashes :? or do i press teh wrong button :shock::?:

Share this post


Link to post

Nope... you press new game. Tiz what I do. Try turning frame limiter on, and uh... close other progs that might be using bandwidth. (IE: Bit torrents, limewire) Lower your res to... 800x600x16, and then start game. If it loads, then you can increase res IN GAME (Yay... I can finally change res on a mutliplayer without crashing... 8) )

Share this post


Link to post
Nope... you press new game. Tiz what I do. Try turning frame limiter on, and uh... close other progs that might be using bandwidth. (IE: Bit torrents, limewire) Lower your res to... 800x600x16, and then start game. If it loads, then you can increase res IN GAME (Yay... I can finally change res on a mutliplayer without crashing... 8) )

Well thanx for your comment but i already found the solution.

I needed to remove all other scripts in the data/scripts section :wink:

Thanx anyway

Share this post


Link to post

Great, nice work.

/me downloads

Edited by Guest

Share this post


Link to post

HELL YES. 8) Thanks for the .1b release. :)

Jax...amazing. You is teh pwn. :shock:

Share this post


Link to post

Official Rumble Server: 217.112.93.95:2020 (hosted by chef)

i3xver.jpg i3xvfr.jpg

Share this post


Link to post

Does anyone else have any sound issues when playing this? I can't hear any game sounds other than the radio. No car sounds, weapon sounds, foot steps or anything. All sounds in single player work fine though. Anybody know what the problem could be?

Share this post


Link to post

Does anyone else have any sound issues when playing this? I can't hear any game sounds other than the radio. No car sounds, weapon sounds, foot steps or anything. All sounds in single player work fine though. Anybody know what the problem could be?

I have that issue, once I die for the first time it seems to sort itself out though

Share this post


Link to post
Does anyone else have any sound issues when playing this? I can't hear any game sounds other than the radio. No car sounds, weapon sounds, foot steps or anything. All sounds in single player work fine though. Anybody know what the problem could be?

press esc and then resume game? the first time i play GTA Rumble the sound volume is very low, but if i press esc and then i click to resume game it's solved.

i dunno what's causing this, but i've seen it before while testing some of the other multiplayer mods( for example, gta sync'd and GTA Black Project with the old method; not with the new method. the cause might be related to the way some multiplayer mods inject into the game?).

Share this post


Link to post
It crashes everytime after it's done loading. Did I just do something wrong..?

I had the same problem before. Remove all other scripts in the /data/scripts section of SA.

Share this post


Link to post

The sound thing is caused by the dx hook i believe, pausing then unpausing will fix it.

Oh and the max players has been fixed for 0.1c :P

I'l prob make a few mistakes, still getting the hang of it all :lol:

Share this post


Link to post

Apparently quite a few little things have been fixed for 0.1c, I don't think any new features have been revealed yet though.

Share this post


Link to post
Apparently quite a few little things have been fixed for 0.1c, I don't think any new features have been revealed yet though.

I beleave the bug with the 0.1b (and 0.1a?) Server only able to hold 10 connections is fixed

Share this post


Link to post

Still doesn't work, but what scripts are you talking about deleting? I deleted all my scm's and scripts that I renamed for diffrent uses..

Share this post


Link to post
The sound thing is caused by the dx hook i believe, pausing then unpausing will fix it.

Oh and the max players has been fixed for 0.1c :P

I'l prob make a few mistakes, still getting the hang of it all :lol:

Pausing and unpausing the game didn't fix it for me. I tried alt-tabbing and going back into the game, but that didn't seem to fix it either. About 2 hours later the sound magically comes back for about 20 minutes... then stops working. Any other ideas?

Share this post


Link to post

If it stops working no, the bug makes the sound very low, not stops it from working. Check if single player works ok, because i don't know what it is, sorry :(

Share this post


Link to post

if yr games not legal than that maybe the reason :P cause i get it and just pause than unpause than i have 2 put my sound lower :wink:

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.