Jump to content

Liquid Roleplay


gofus

Recommended Posts

site_logo2.png

 

CINE SUNTEM?

 • Liquid Roleplay este un proiect ce doreste sa aduca roleplay-ul si pe Multi Theft Auto San Andreas, aceasta platforma fiind una mult mai customizabila decat platforma San Andreas Multiplayer, din cate stim multi dintre noi majoritatea serverelor, exceptand aproximativ doua din cele care poarta numele de "roleplay" la nume sunt defapt un RPG.  Proiectul a luat nastere acum 3 luni cand o mana de oameni dornici s-au alaturat echipei administrative pentru dezvoltarea acestui proiect. Server-ul are la baza gamemode-ul OWL, cu modificari majorie si multe simplificari ale scriptului pentru o experienta mai placuta si neincarcata de moduri sau alte resurse ce pot strica atmosfera.

CUM MA CONECTEZ?

 • Adresa de conectare este: mtasa://79.137.19.60:22003, odata ce ati intrat pe server o sa trebuiasca sa va creati un master account printr-un simplu click, apoi un test de roleplay cu intrebari grila o sa apara si trebuie rezolvat pentru a prevenii stricarea atmosferei din cauza persoanelor ce nu practica roleplay-ul, dupa ce testul grila a fost rezolvat o sa mai aveti parte de partea a doua a testului, acesta parte are la baza cateva intrebari simple de baza in ceea ce tine de Roleplay, iar dvs. trebuie sa raspundeti la ele. Odata trimisa aplicatia aceasta va fi verificata de un membru administrativ si o sa fie acceptat sau refuzat.

CE TREBUIE SA FAC PE SERVER?

 • Odata conectati pe server-ul Liquid Roleplay, ve-ti fi spawnati in zona Idlewood Gas Station. De acolo puteti apela un taxi pentru a va deplasa sau puteti merge pe jos pana la Unity Station pentru inchirierea unor biciclete. Server-ul dispune de 2 joburi dintre care momentan este doar 1 job functional acela fiind de "Curier" iar al doilea job este de "pizza boy" ce inca este in constructie. Jobul de Curier se afla in zona Little Mexico si poate fi facut odata la ora, salariul fiind de 1.900$. Desigur server-ul nu este facut doar pentru a face jobul, iti poti chema prietenii sa incepeti o factiune, sau sa interactionati cu alte persoane de pe server creand o atmsofera placuta de roleplay. 

IMAGINI CE APARTIN LIQUID ROLEPLAY

 • Locatia unde te spawnezi

JZ6nPxb.png

 • Jobul de Curier

3EnDYJt.png

 • Jobul de Pizza Boy

NdADj1R.png

 

 • Actiune in urma unui brawl

Untitled-1.png

 • Sistemul De Graffity

XB6Hk8h.jpg

mta-screen_2018-07-11_20-59-44.png

 

FORUM: http://liquid-rp.tk/forum

Adresa De Conectare: mtasa://79.137.19.60:22003

Adresa Discord: https://discord.gg/tdxh4U6

Edited by gofus
 • Like 2
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...