gbr1337

Map not loading in

Recommended Posts

Just now, ccw said:

Ok, wmic works in Command Prompt, but for some reason is blocked for MTA and MTADiag.

How did you fix "net start ..." ?

I uninstalled a program that was editing Windows's registry and KMS.

Share this post


Link to post

Open commandprompt as Administrator and enter this: "DISM /online /cleanup-image /restorehealth"

After it completes, restart your PC, and open CMD again as Administrator, but this time run: "sfc /scannow"

Now, let's strip servicing.bat down to just WMI repair operations: create a text file, paste in:

sc config winmgmt start= auto
net start winmgmt

@echo on
echo y|net stop winmgmt /y
winmgmt /salvagerepository
winmgmt /resetrepository
winmgmt /regserver
wmiprvse /regserver
sc config winmgmt start= disabled
%systemdrive%
cd %windir%\system32\wbem
for /f %%s in (‘dir /b *.dll’) do regsvr32 /s %%s
wmiprvse /regserver
winmgmt /regserver
sc config winmgmt start= auto
net start winmgmt
for /f %%s in (‘dir /s /b *.mof *.mfl’) do mofcomp %%s

winmgmt /resyncperf

Save it as wmi.bat (file type "All files") then run as Administrator.

Drivers such as graphics drivers rely on WMI while installing the driver, so if WMI was broken as like in it's current state, your driver has not been properly installed. As a result, the broken driver installation can continue to cause problems. So, after doing all that I mentioned, please re-install your drivers, most importantly the graphics driver. For your card, that is http://us.download.nvidia.com/Windows/390.77/390.77-desktop-win10-64bit-international-whql.exe

  • Like 2

Share this post


Link to post
50 minutes ago, Dutchman101 said:

Open commandprompt as Administrator and enter this: "DISM /online /cleanup-image /restorehealth


sc config winmgmt start= auto
net start winmgmt

@echo on
echo y|net stop winmgmt /y
winmgmt /salvagerepository
winmgmt /resetrepository
winmgmt /regserver
wmiprvse /regserver
sc config winmgmt start= disabled
%systemdrive%
cd %windir%\system32\wbem
for /f %%s in (‘dir /b *.dll’) do regsvr32 /s %%s
wmiprvse /regserver
winmgmt /regserver
sc config winmgmt start= auto
net start winmgmt
for /f %%s in (‘dir /s /b *.mof *.mfl’) do mofcomp %%s

winmgmt /resyncperf

 

The DISM command left my PC paralized in "Scanning and repairing drive C: 11% complete" Hope it will continue soon

The percentage didnt move.  Im in fear that it will stay where it is. Is it possible that my pc will froze on this stage? 

Share this post


Link to post

Thanks for the help, thanks for every one of you.
The sfc fixed the whole problem, now I can play MTA without any problems!
Huge rep for the community and moderator team!

Share this post


Link to post
On 24/02/2018 at 17:45, gbr1337 said:

Custom map models loads perfectly, only issues with original SA models like roads etc

can u tell me how did ya fix the problem ?

 

Share this post


Link to post
1 hour ago, Dinaz said:

can u tell me how did ya fix the problem ?

 

removed programs that interfered with windows (like autokms and stuff) 

then i followed Dutchman's tut

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.