Jump to content

România București Roleplay - 100K de început


.Dan

Recommended Posts

NxZIW0Z.png

România București Roleplay - 100K de început

IP: mtasa://137.74.106.12:22003

 

INFORMAȚII

Server-ul România București Roleplay dorește sa imite acțiunea românească, din București pe server, având mapping, moduri și facțiuni specifice. Server-ul este unul cu acțiune americana, este bazat pe gamemode-ul Owl și dorește să aducă un nivel de roleplay decent pentru o acțiune românească (acțiune ce este catalogată drept ”RPG” pe comunitatea românească),

CARACTERISTICI

check-icon.png Server bazat pe low-medium Roleplay în San Fierro, cu mapping specific României.

check-icon.png Server-ul ofera 100 de mii de lei fiecarui jucator care intră, pentru a-și putea cumpăra o casă decentă, și o mașină decentă pentru a putea începe roleplay-ul și a descuraja farm-ul.

check-icon.png Server-ul prezintă trei facțiuni guvernamentale, Poliția Română, SMURD și Guvernul, iar jucătorii pot creea după bunul plac o facțiune ilegală.

check-icon.png Server-ul deține moduri pe skin-urile și mașinile facțiunilor guvernamentale + toate mașinile din carshop, care au handling-ul făcut realistic.

check-icon.png Administrația server-ului este profesionistă, bine aleasă și se ocupă de server pe cât posibil. 

check-icon.png Sisteme noi adăugate și imbunătățite.

check-icon.png Există facilități de donator opționale care nu influențează modul de joc roleplay și sunt disponibile sub forma unor pachete - de exemplu, schimbari nume de cont, camera privata pe server-ul de discord, dobândă în plus la payday (1.3%), benzină cu 50% mai ieftină etc, vama gratis etc, dar și unele imbunatațiri ce pot fi achiziționate precum moduri personale, interioare custom făcute de echipa de mapping etc.

check-icon.png Există gradul de Youtuber, care este atribuit persoanelor ce ne promovează server-ul, alături de el există chat-ul (/yt), prin care doar youtuberii pot discuta cu staff-ul pentru avea prioritate, aceștia primesc și o iconița permanenta dedesubtul numelui cu logo-ul youtube.

5iL0sf4.png -- grad YouTuber.

 

EXTRA

Știm că la intrarea pe server aveți de descărcat un număr relativ mare de moduri (~200mb), dar acestea nu vor provoca lag și sunt realistice, mașini ce se intalanesc în București, am considerat că este mai bine ca toți jucătorii să joace cu aceleași moduri pentru o acțiune mai bună. Dacă aveți, totuși lag (am testat pe un Intel Core 2 Duo cu HD 2450 și nu era lag), nu trebuie să vă plângeți aici, puteți să nu jucați.

 

PREZENTARE SERVER

 

Edited by .Dan
Link to comment
  • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...