Jump to content

România American County Roleplay | americanrp.tk


.Dan

Recommended Posts

1SwoUWs.jpg

România American County Roleplay | americanrp.tk

IP: mtasa://188.212.102.114:22003

Forum: http://americanrp.tk

Deschidere oficială: 2 ianuarie 2018 - ora 19:30

INFORMAȚII

Server-ul România American County Roleplay dorește să imite cât mai realistic posibil roleplay-ul la țară, având acțiunea bazată pe Fort Carson și împrejurimile din Bone County. Modurile au fost aleste realistic, nu veți găsi pe server lucruri non-rp, mașini din gta V sau puști din halo. Gamemode-ul care stă la baza server-ului este Fort Carson dezvoltat de haws, la care am venit cu editarea acestuia, imbunatațirea și adăugarea de script-uri noi. Deschiderea oficială va avea loc pe data de 2 ianuarie 2018 la ora 19:30.

 

CARACTERISTICI

check-icon.png Server bazat pe Roleplay într-o locație de sat, cu acțiune de tip americană-county.

check-icon.png Server-ul prezintă trei facțiuni guvernamentale, Bone County Sheriff Department, San Andreas Fire Department și State Government (facțiunea State Government nu va fi funcțională până la atingerea unui playerbase mai mare pentru a evita monotonia și a încuraja jucătorii să facă roleplay în facțiunile principale, dar și să creeze altele).

check-icon.png Server-ul deține moduri realistice pe vehiculele și skin-urile BCSD și SAFD, și pe o parte din mașinile disponibile la Dealership (moduri realistice, mașini care pot fi găsite și intr-un sat, în general mașini mai vechi, nu lamborghini).

check-icon.png Administrația server-ului este profesionistă, bine aleasă și se ocupă de server pe cât posibil. 

check-icon.png Sisteme noi adăugate și imbunătățite.

check-icon.png Există facilități de donator opționale care nu influențează modul de joc roleplay și sunt disponibile sub forma unor pachete - de exemplu, schimbari nume de cont, camera privata pe server-ul de discord, dobândă în plus la payday (1.3%), benzină cu 50% mai ieftină etc.

check-icon.png Sistem care nu a mai este prezent pe alte servere de roleplay românești - siren mastery customizat de către noi pentru BCSD și SAFD, membrii facțiunilor având la dispoziție un panou avansat în vehiculele facțiunii din care pot folosi diferite tipuri de sirene și le pot intercala pentru un roleplay cât mai realist.

 

EXTRA

Știm că la intrarea pe server aveți de descărcat un număr relativ mare de moduri, dar acestea nu vor provoca lag și sunt realistice, am considerat că este mai bine ca toți jucătorii să joace cu aceleași moduri pentru o acțiune mai bună. Dacă aveți, totuși lag (am testat pe un Intel Core 2 Duo cu HD 2450 și nu era lag), nu trebuie să vă plângeți aici, puteți să nu jucați.

 

TRAILER ROLEPLAY

 

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...