.Dan 3 Posted December 28, 2017 (edited) România Mihăilescu Server - Viața la Țară Roleplay IP: mtasa://5.83.43.213:22003 Fondator: Mihăilescu Mihay INFORMAȚII Server-ul România Mihăilescu Server - Viața la Țară Roleplay este deschis de mai mulți ani, fiind un server cu experiență care ”a trecut prin multe”. Fondatorul server-ului este Mihăilescu Mihay, iar modul de joc pe care rulează este Fort Carson - Roleplay, cu multe modificări și imbunătățiri din partea fondatorului. CARACTERISTICI Server bazat pe Roleplay într-o locație care nu este folosită în România. (roleplay mediu) Server-ul prezintă numeroase facțiuni guvernamentale, Poliția, SMURD și TRA, iar jucătorii pot obține un GANG sau o MAFIE prin mai multe metode. Server-ul deține un număr mare de moduri pe vehicule, skin-uri și arme. Administrația server-ului este profesionistă și rezolvă rapoartele jucătorilor. Sisteme noi adăugate și imbunătățite. Mașini și facilități de donator opționale. TEMPORAR - Ninsoare și zăpadă! RECOMPENSE Server-ul România Mihăilescu Server - Viața la Țară Roleplay dorește să recompenseze fiecare jucător care ajută la aducerea jucătorilor pe comunitatea românească de MTA:SA, astfel că fondatorul va recompensa fiecare jucător care face acest lucru și are dovezi plauzibile. (DISCLAIMER: Dorim să aducem jucători pe comunitate, astfel că nu este permis să faceți reclamă pe alte servere de MTA:SA românești, aveți voie doar să aduceți jucători de pe alte jocuri) POZE Spoiler IP: mtasa://5.83.43.213:22003 Fondator: Mihăilescu Mihay PREZENTARE Notiță: Nu vă obosiți să lăsați comentarii cu hate de genul ”sever pt donații”, ”nu aveți rp”, în loc să faceți asta răspundeți la întrebarea - dacă găsiți defecte, de ce nu încercați VOI să le reparați? Edited December 28, 2017 by .Dan Share this post Link to post
Dumitru Florin 0 Posted January 12, 2018 (edited) Miam cumparat o masina si mia luat bani dar nu mia dat masina si nici cieile,ajutatima va rog ca am dat mult pe ea mam chinuit pt bani aceia Edited January 12, 2018 by Dumitru Florin Share this post Link to post
.Dan 3 Posted January 12, 2018 7 hours ago, Dumitru Florin said: Miam cumparat o masina si mia luat bani dar nu mia dat masina si nici cieile,ajutatima va rog ca am dat mult pe ea mam chinuit pt bani aceia Salutare, aici nu este forum-ul serverului, doar o prezentare.. nu sunt in staff sau ceva, contacteaza in joc un administrator pentru a te ajuta. Share this post Link to post
Spyke97 0 Posted January 28 mi-am luat ban din cauza ca am facut mai multe conturi , dar le-am facut deoarece nu imi mergeau modurile din cauza patcharului si adminii au crezut ca fac misto , este posibil sa mi se scoata banul? Share this post Link to post