xyair12

no servers appear

Recommended Posts

Hi, how are you friends, I have a problem. When I open the MTA and inside server browsers and no servers appear, there is no server help.
thanks.

Share this post


Link to post
9 hours ago, DiGiTal said:

It arrived to me the last year

Check your fairwall

Check your internet if it still didnt work reply again

already desative the windows firewal and neither

 

Share this post


Link to post
3 hours ago, Dutchman101 said:

Follow the instructions listed at https://forum.mtasa.com/topic/101301-servers-do-not-appear-in-the-list/?do=findComment&comment=887725 and also;

Please  download, extract and run MTADiag and follow the instructions.

Press 'n' when asked.

Post any Pastebin URL MTADiag gives you

@xyair12

thanks friend for everything and for your collaboration. All the steps are completed perfectly but it does not work yet but thanks for your help :)

 

Share this post


Link to post

I don't think you really followed those instructions, because I didn't get your MTADiag log.

Please  download, extract and run MTADiag and follow the instructions.

Press 'n' when asked.

Post any Pastebin URL MTADiag gives you

Run this file: https://www.dropbox.com/s/9yrjnjrkrkg7c6n/servicing.bat?dl=1 (as Administrator, and let it finish/close on its own) will also attempt to fix any networking problems within your OS and doing so will provide a great chance it's resolved instantly.

Also, are you sure you really found how to login to your router/modem to check on it's internal firewall, as suggested in the link, or do you need help locating the configuration page?

@xyair12

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.