Jump to content

HELP! My bot is not spawning! (slothbot)


Jimor

Recommended Posts

The resource starts, but the bot does not spawn.

function bot ()
team = createTeam ("AngryBots", 255,255,255)
exports [ "slothBot" ]:spawnBot ( 2002.5241699219,1546.9384765625,13.5859375, 90, 124, 0, 0, 29, "waiting", true )
end
addCommandHandler("bots",bot)
<meta>
	<info author="Falke" version="2.0.0" type="misc" name="angrybots" description="This script will add Silent Hill to San Andreas" />
    <script src="server.lua" type="server" />
    <include resource="slothbot" />
</meta>

Why does not the bot spawn?? Please, help me!

Neither the "nemesi1" script is working now (it worked when i played MTA years ago...). I don't know what is happening ;-;

*nemesi1: https://community.multitheftauto.com/index.php?p=resources&s=details&id=5722



Link to post
ex = createTeam("OMP",255,0,0)
local ex = getTeamFromName ( "OMP" )
function boss (player,comando,weaponid,skinid)
local x,y,z = getElementPosition(player)
 slothbot1 = exports [ "slothbot" ]:spawnBot ( 2457.171875,-1644.5861816406,13.457942962646 , 90, 15, 0, 0, ex, 30, "waiting", true )
 end
addCommandHandler("spawnbot",boss)

function rewardOnWasted ( ammo, killer, killerweapon, bodypart )

	if ( killer ) and ( killer ~= source ) then
		givePlayerMoney ( killer, 5 )
    end
end
addEventHandler ( "onPedWasted", getRootElement(), rewardOnWasted )

Now i used this script and it works, but  i still don't know why this: 

createTeam ( "OMP", 0, 0, 0 )
local OMP = getTeamFromName ( "OMP" )
function bot ()
OMP = getTeamFromName ( "OMP" )
exports [ "slothbot" ]:spawnBot ( 2493.3659667969,-1667.4803466797,13.34375, 0, 15, 0, OMP, 22, "waiting", true )
end
addCommandHandler("spawnbot",bot)

didn't work.

 

6 hours ago, msyyn said:

/debugscript 3, what error it gives?

The script load and it didn't give me an error, but the bot does not appear.

 

2 hours ago, Zorgman said:

Add the team before the weapon, right now you pass 29 as your team. 

The slothbot resource already exports the function, so no need to worry about that.

I used this:

createTeam ( "OMP", 0, 0, 0 )
local OMP = getTeamFromName ( "OMP" )
function bot ()
OMP = getTeamFromName ( "OMP" )
exports [ "slothbot" ]:spawnBot ( 2493.3659667969,-1667.4803466797,13.34375, 0, 15, 0, OMP, 22, "waiting", true )
end
addCommandHandler("spawnbot",bot)

 but the bot still doesn't appear.

 

Edited by Jimor
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...