Search the Community

Showing results for tags 'my server'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Multi Theft Auto: San Andreas 1.x
    • Support for MTA:SA 1.x
    • User Guides
    • Open Source Contributors
    • Suggestions
    • Ban appeals
  • General MTA
    • News
    • Media
    • Site/Forum/Discord/Mantis/Wiki related
    • MTA Chat
    • Other languages
  • MTA Community
    • Scripting
    • Maps
    • Resources
    • Other Creations & GTA modding
    • Competitive gameplay
    • Servers
  • Other
  • Archive
  • Private Bugtracker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Gang


Location


Occupation


Interests

Found 1 result

  1. R1S1NG

    Bug in my hud

    Hello everyone, I have a server which has a bug and nobody knows how to solve it, its hud is disabled every time I put a new one on it, thus removing the original, however, if I add a script as the screen joke blue, or a cinema like cinema experience ... things that cover the screen, or something like that, the normal hud comes back, and if I give / showhud anyway it comes back if I open the F11 map or do some other actions then does not advance that script to remove it in the login ... Players already reported this occur with the chat, it disappeared, does anyone have any solution? There are scripts that do not show anything for this bug! Any other script that uses the screen do not know how to explain, but with some scripts this occurs. Sorry if I put this topic in the wrong session! Thanks to anyone who can help me or try